Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '12

 
Kategori
Siyaset
 

İsrail devlet adamları öldürüldü mü?

İsrail devlet adamları öldürüldü mü?
 

Üçünün de Sesi Suriye ve İran'ın işi bittikten ve BOP tamamlandıktan sonra çıkacak merak etmeyin.


Dünya haberlerinde hemen her haber bülteninde eskiden en başta verilen haberler Filistin'den olurdu ve en çokta İsrail devlet adamlarından tabi ki.

Britanya'dan sonra Dünyada en etkili siyaset adamları olan İsrail Devlet Başkanı, Başbakanı, Dışişleri bakanıdır. Neden TV ve medya takiplerini yapanlar bu üç isimin adını son zamanlarda unuttu?

Şu an İsrail'in Devlet Başkanı, Başbakanı ve Dışişleri bakanı yaşıyorlar mı? Neden TVlerde artık konuşmuyorlar? Neden hiç sesleri solukları çıkmıyor? 

Hiç düşündük mü neden diye? Düşündük mü sizce?

Hayır.

Çünkü biz ezberci doğu toplumları ve beyinlerinin ırzına geçilmiş İslam ülkelerinin insanı düşünmez, düşünemez, bizim yerimize BÖYÜKLERİMİZ düşünür, onlar herşeyin iyisini bilir ya. Bizim de kolayımıza geliyor. 

Sadece beynimizi değil kalbimize ve itikatımızada yapıyoruz aynı kötülüğü. Bizim yerimize şeyhimiz hocamız düşünür nasıl olsa. 

Bu mu İslam toplu mu?

Neyse biz dönelim İsrail'in Devlet adamlarının neden eskisi gibi kibirli tavırlarıyla ekrana çıkmama sebebine.

Onlar şu sıralar bunu yapmıyorlar zira Ortadoğu'da biz mezhep meşrep diye birbirimizi yerken kıs kıs gülüyorlar salaklığımıza.

Ama kendilerini zor tutuyorlar, şu BOP hayırlısıyla(!) bi tamlansın onlar katliam resitallerine ve zulüm sanatının en uçtaki örneklerini FİLİSTİN'de yeniden gösterecekler.

İşte o zamandaha gür bir sedayla çıkacaklar piyasaya hele şu planlanmış BOP bir bitsin. İşbirlikçileri göreve gelsin tamam olacak herşey. Hesaplaşma günü gelecek o zaman.

Onların ilk hesaplaşacakları kitle Türkiye'de AK Parti üzerinden partiyle alakası olmayan Müslümanlar olacaktır, hele İran'ın da işi bitsin bir. Çok ince bir sessizlik senfonisi uygulamakta İsrailli devlet adamları. Biz yönümüzü o kadar çok Suriye'deki katliamlara çevirdikki burnumuzun ucunu göremez olduk.

Tıpkı  İskandinav Sosyal Demokratlarıyla Müslümanların dayanışmasını kırma amaçlı Karikatür krizinde de feraset gösteremediğimiz gibi buradada gösteremiyoruz.

Breivik canisi bunların en mert olanıydı. Çünkü faşistlerin siyaseti iki yüzlüce değil, neyse ne, çıkıp mertçe kıvırmadan niyetini ortaya koyuyor.

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..