Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '12

 
Kategori
Dünya
 

Sam Bacile İslam karşıtı filmiyle aslında Obama'yı hedef aldı

Sam Bacile İslam karşıtı filmiyle aslında Obama'yı hedef aldı
 

Batılıların kafasında ideal Müslüman tipi Saddam Hüseyin ve eli kanlı kılıçlı bu adam.


Sam Bacile, Müslümanların Masumiyeti adlı filmiyle ırkçı ayrımcı pis bir film yaptı. Müslümanlar sanat yapmak sevap mı günah mı diye tartışa dursun Sam Bacile gibi kötü niyetli Şeytan'ın p.çleri arkasına aldıkları akıl hocalarıyla iğrenç bir planı devreye soktu.

Plan şu; Seçimler öncesinde Cumhuriyetçilerin ezici bir çoğunlukla Demokratları yenmesi ve Romney'i Başkan yapmak. Tabi ki ROmney boş durmayacak selefleri gibi bir yerlerde savaş patlatacak. 

Sam Bacile gibi siyonistler 11 Eylül de yakaladıkları islam düşmanlığı trendini kaybetmişlerdi zira Rusya'nın islamcı politikaları onların hesaplarını bozmuştu.

Şimdi ne olduysa aynı andadüğmeye basıldı tekrardan. Almanya'da islam düşmanı Merkel'in sert ve katı İslam düşmanı tavırları ve kampanyaları başlamışken birde bu film. 

Şu an dünyanın her yerinde Amerikan elçilikleri ve misyonları Müslümanların hedefi haline getirildi. Bunu Sam Bacile tek başına başarmadı. Ondan böyle bir filmi yapmasını isteyenler Cumhuriyetçiler ve uluslar arası ekonominin patronu siyonistlerdir.

Peki bu oyun tutar mı?

Obama bu seçimleri kaybederse işte o zaman ABD için sonun başlangıcı geliyor demektir. Bununla beraber bu ülke kendisi çöküşe giderken dünyayı ne oranda kendisiyle beraber kuyunun dibine çeker?

İşte bu önemli bir soru, zira dünyada ilk defa atom bombasını masum kitleler üzerinde kullanmış olan ve nükleer bir sabıkası olduğu halde Hiroşima ve Nagazaki davalarında ifade bile vermeyen bu ülke kesinlikle kendisi yıkıma giderken dünyayıda felakete sürüklemekten çekinmez.

Obama, hem Irak'tan asker çekerek ve hemde nispeten daha yumuşak İslam coğrafyası siyaseti güderken SAM Bacile gibi adamlar onun yumuşak siyasetiyerine şahin siyasetine ve güce tapan Cumhuriyetçiler gelsin istiyor.

Obama mutlaka SAM BACİLE gibi adamlara ve yaptıkları filme dur demeli. 

Zira cami duvarına işeyen BUSH gibi adamların sonu siyaset olarak iyi olmadı. ABD şu an ekonomik olarak kötü durumdaysa bunun en büyük nedeni 2 milyarlık tüketici konumundaki Müslüman tüketicileri kaybetmiş olmasındandır. Artık Müslümanlar daha az ABD malı tüketiyor. Bunun üzerinde ne oranda kafa yoruyor Pentagon? Onlar Britanyalı stratejistleri dinleyerek burunları b.ktan kurtulamayacak. Britanya ve siyonistler tarafından maşa olarak kullanıldıklarının farkında bile değiller.

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..