Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '08

 
Kategori
Müzik
 

Issız Adam Film Müzikleri Albümü (2008)

Issız Adam Film Müzikleri Albümü (2008)
 

Issız Adam Film Müzikleri


Issız Adam Film Müzikleri...

Issız adam filmi bu sene izlediğim en etkileyici filmdi. Hiç kuşkusuz filmin etkileyici taraflarından biri de filmdeki, tozlu raflardan indirilerek gün yüzüne çıkarılmış, müzikler oldu. Filmin ardından çeşitli kanallardan filmde çalan parçaları bulup, dinlemeye başladım. Şu filmin soundtrack albümü çıksa da alsam diyordum kendime.
Filmin soundtrack albümünü piyasaya çıktığı ilk gün satın aldım.
Çok büyük beklentilerle CD kitapçığını elime aldığımda, hayallerim yıkıldı. Bir kitapçık bu kadar özensiz hazırlanabilir. Kitapçığın içinde, Sessiz Adam parçasının yorumcusu yanlış basılmış. (Hiç kimse kontrol etmiyor mu acaba?) Hani basım hatası diyelim, anladık, peki albümün beşinci parçası Bana Yalan Söylediler'e ne demeli. Parçayı dinlerken şok oldum, parçada Radyo D - Bir Zamanlar jingle'ı duyuluyor. Yani biri sanki parçaları internetten indirmiş, doğru dürüst dinlemeden CD'ye yüklemiş. Pes yani...
Çağan Irmak gibi bir yönetmenin filminin çok izleneceği malum. Bu albüm de film ile aynı anda piyasaya çıkmadı, filmin sanırsam vizyondaki 3. haftasında piyasaya çıktı. Yani filmin, dolayısıyla da müziklerinin ne kadar ilgi gördüğü biliniyor, peki nedir bu CD'nin hali? Şu günlerde insanlar zaten yasal olmasa da internet üzerinden mp3 formatında bir çok albüme ulaşıyor, albümün orijinalini alanların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Durum böyle iken hiç bu kadar özensizlik olur mu!
Şu anda doğal olarak Issız Adam Film Müzikleri Albümü yok satıyor. Umarım birileri yapılan hatanın farkına varır da gerekli düzeltmeleri yapar ve umarım filmin DVD'sinde benzer bir fiyasko yaşanmaz.

 
Toplam blog
: 2
: 3322
Kayıt tarihi
: 27.11.08
 
 

1976 İstanbul doğumluyum. 1998 yılında İnşaat Mühendisliği alanında lisans, 2000 yılında yüksek lisa..