Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '08

 
Kategori
Sinema
 

Issız adam

Issız adam
 

gitmek


Yalnızlık güçlü olmayımı gerektirir yada her güçlü insan yanlız kalabilirmi?başkasına değer vermenın onu sahiplenmenin hayatına girmenin bedeli ağırmıdır acaba?insanlar bu bedeli ödemekten çekindikleri için vazgecebilirmi mutluluğundan...

Çağan Irmak çok güzel bir film ile yine karşımızda babam ve oğlumda babamızla olan ilişkimizi sorgulattıktan sonra şimdi sıra tercihler ve aşk dedi bence.film için seçtigi oyuncular çok beğenilecekler bence. Cemal Hünal(ALPER karakteri) avrupada aldığı eğitimin hakkını verircesine oynadı. Melis Birkan(ADA karakteri) barda filminden sonra onun baş rol oynaması gerekli diyen insanları yanıltmadı, baleden aldığı egitimle kıvrak tavırlarıyla samimiyet buldu replikleri ve bize iki oyuncuda aşk kavramının neresinde olduğumuzu oyunculuklarıyla yargılattı.Filmin bendeki kalıntıları farklı oldu biraz paylaşmak isterim.

Alper karakterini cok düşündüm filmden sonra ıssız adamı.

Bilmiyorum ama ben Alperin yaşantısına hiçte ıssızlık içinde diyemedim . Ev, iş, araba, güzel kadınlarla birliktelik, anne, baba, iş arkadaşları bunlar önemli şeyler evet Alperin cinsel sorunları var Alper açılamıyor insanlara derdi nedir anlatmıyor içinde yaşıyor duygularını ama bunu o tercih etmiş. Herşeyini anlatan, ğüzel bir karısı olan evlenmiş iki çocuk babası bir alperi kim ne yapsınki bence herşey yolundaydı filmde evet ada bir kayıp , güzel insandı ama ilk gecede güzel bir yemeğe aşık olursan terkedilmeyide göze alacaksın.farklı bir açıdan gözlem yapmışım ama filmden sonra " iyi oldu alpere oh olsun" diyenler benım filme böyle bir yorum yapmama etkili oldu.

sevgilerle.

 
Toplam blog
: 2
: 1418
Kayıt tarihi
: 17.11.08
 
 

1983 Adana doğumluyum. 2004-2005 Muğla Üniversitesi Matematik bölümü mezunuyum. Öğretmenlik yapıy..