Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01/06/1967 Rize/fındıklı doğumlu olmama rağmen doğum yerimi hiç görmedim. Türkiye'nin hemen her ilini dolaştım ancak nedense Fındıklı beni kendine çekemiyor. Merak da uyandırmıyor. Sanırım dünyayla, ilk tanıştığımda soluduğum ilk hava olması dolayısı ile bilinçaltımda öyle bir yer etmiş ki hiç merak uyandırmıyor bu yüzden o meml..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sanat kutsal bir şey midir?

Algıda yanlışlık.Elbette sizin için kutsal olanları siz seçeceksiniz.Söylemek istediğim şey sizin söylediğinizle aynıydı aslında , tek farkla "kutsal olan her şey" den bahsettim.Sizin için kutsal olanlardan değil."Kutsal olan her şey siyasete yem olur". du demek istediğim.sizin kutsal saydıklarınız beni ilgilendirmiyor.o sizi ilgilendiriyor.

25 Temmuz 2011 00:59
Sanat kutsal bir şey midir?

Din de kutsaldır , ama siyasetin en temel unsuru değil midir?Kutsal olan her sey siyaset tarafından sömürülmeye mahkumdur.

24 Temmuz 2011 17:20
Nasıl vejetaryan oldum?

bir dönem vejeteryanlığı denemenize, uzun yıllar ve halen doğu bilgeliği ile bir şekilde uğraşmanıza rağmen, size bir tanı konuyorsa ve hastalığınız protein ile beslenmenizi öngörüyorsa ; asıl bilgelik hayatı akışına bırakmak ve sana gelen herşeyi sevgi ve ışıkla karşılamaktan geçmiyor mu?

18 Eylül 2008 10:17
 
Toplam blog
: 167
: 1867
Kayıt tarihi
: 20.04.07