Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '08

 
Kategori
Blog
 

İzmir 3. Milliyet blog toplantısı

Bir Pazar günü ancak bu kadar güzel geçebilirdi. Benim için Pazar gününün anlamanı dinlenmek kendine vakit ayırmak ve huzurlu olmaktır güzel hoş sohbet içinde gecen bir sabah kahvaltısıdır gazeteni veya kitap ‘ ını eline alıp saatlerce sayfa sayfa okumaktır.

İlk cümlemden de anlaşıldığı gibi 3. milliyet blog toplantısı benim için müthiş bir Pazar kahvaltısı gibi hoş sohbet eşliğinde geçti. Gelen misafirlerin yüzlerine baktığımda biraz muhabbet ettiğince onları sayfa sayfa okumuş gibi oldum. Yeni insanlar tanımak benim icin büyük keyif ve onur vericiydi. İçimizde coook değerli insanlar vardı tabii başta toplantımızın ev sahibi Mustafa ağabeyim, pınar ablacım ve maalesef ki son anda aramızda bulunamayan ama bizim bildiğimiz diğer ev sahibimiz sayın adem ÇALIŞKAN’ a coook teşekkür ediyorum böylesine birbirinden değerli insanları bir araya toplamak ve böyle onur verici bir toplantıya el attıkları için.

Ayrıca buradan da belirtmeden gecemeyecegim adem bey üzüntünüzü bugün sizinle bizde paylaştık inanın. Tekrardan baş sağlığı diliyorum ve dedenizin mekanı cennet olsun diyorum.

Çok sevgili Hilmi buba’ mız da bugün toplantımıza yalnız katıldı maalesef ki eşi rahatsız olduğu için aramıza yalnız geldi Allah ‘tan acil şifalar diliyorum ve bir sonraki toplantımızda aramızda görmekten onur duyacağımı belirtiyorum.

Toplantımızı anlatmakta kelimeler kifayetsiz kalır ama deneyeceğim. Çok güzel gecen şiir dinletimizle kulaklarımızın pası silindi inanın. Gelen misafirlerimiz de elleri boş gelmemişler tabi herkesin eline koluna sağlık diyorum kermes havasında olan masalarımız ise bir şahaneydi. Ayrıcaaaa ali bey kurtuluşunuz yok ben sizden yapmış olduğunuz mezenin tarifini sabırsızlıkla beklemekteyim ve eminim ki bu tarifi tek isteyen ben değilim.

Bu arada Ali İhsan beyi tebrik etmeden gecemeyecegim. Yeni kitabı yayınlanmış 4 kitabını bugun kurayla verdik ama ben buradan bir imzalı kitabını istesem ayıp etmiş olurmuyum acaba.

Mustafa abicim bugun seni bu kadar hayat canlısı gordugume inanılmaz sevindim hayata biraz daha sarılmış olmanla cok mutlu oldum cok degerli bir insansın herşey icin cook teşekkur ediyorum ve seni kesinlikle yalnız bırakmayacagım bak başın belada soylemesi benden

Ah pınar ablacım bugün öyle çok yoruldun ki güzelliğinle yaptığın işlerle ayrı bir renk kattın müthiş bir ev sahibiydin söylemeden geçemem.

Şimdi benden katılım listesi bekleniyor lafı fazla uzatmadan gelen misafirlerimizin listesini veriyorum.

ADI SOYADI MİLLİYET BLOG NİCKLERİ

Mustafa MUMCU MUSTAFA MUMCU
Zehra pınar ZORA ZEHRA ZORA

Hilmi POLAT HİLMİ BUBA

Nilufer VELDET NİLUFER VELDET

Firuzan KÖK FİRUZAN KÖK

Cansın EROL CANSIN EROL

Yalcın BENLİCAN

Ersen GÜRPINAR ERSAN GURPINAR

Ali İhsan UGUZ ALİ İHSAN UGUZ

Şenay GÜRPINAR ŞENAY

Hülya GÜLCEK ALYOŞA

Özden BORA ZİRVE

Dursun Cenk ŞENER DURSUN CENK

Murat GULCEK YAKAMOZ35

Alahattin ÖZTEKİN ALAHATTİN

Erol ASLAN EROL ASLAN

Ferda KARADENİZ FERDA KARADENİZ

Şahin KARADENİZ ŞAHİN KARADENİZ

Tansel S. ÇAM TANSELCAM

Necip MESUT EMEKLİ OGRETMEN

Aynur AGIR AYNUR AGIR

Fatma Nur BOLAT

Naciye ASLAN

Asiye CELİK

Ebru Nur ANIT BALERİNKEDİ

Rubay YALCINSOY

Beyhan YALCINSOY

Osman TAMTURK

Gunay TAMTÜRK

Onur ŞENLİ Dr şair

Neşe EVRİM

Arif ÖĞÜTCU

Alev HAİSEL

İlyas BAYRAM

Ali AÇIKÖZ ALİ ACIKOZ

Hatice Eylem GÜRBÜZ HATİCE GÜRBÜZ

Oguz TUMBAŞ

A. Neyzar KARAHAN

Veli BAŞAK

Şekip ZORA

Özkan SALMAN ÇAĞDAŞ

Ahmet ÜSTÜNDAG

Demet BAKIR DEMET

Tijen BAGIRGAN TİJHAL

Gülgün KARAOĞLU GULGUNKARAOĞLU

Katılımda bulunan adı gecen ve adını kayda alamadığımız tüm misafirlerimize binlerce teşekkür ediyorum tabi yazımı şimdilik fonograflarla süsleyemiyorum çok üzgünüm buradan da fotoğrafları beklediğimi belirtmek istiyorum.

Sevgiyle Kalın

Seda KARAGÜLMEZ J

 
Toplam blog
: 27
: 2069
Kayıt tarihi
: 14.08.06
 
 

İzmir doğumluyum ama tamamen bir Çanakkale aşığıyım. Herkesin hayatı bir öyküden oluşuyor ve ben ..