Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '08

 
Kategori
Sinema
 

Kadınlar Hakkında Herşey

Kadınlar Hakkında Herşey
 

Birkaç gündür Radyo EGE’de Sevgili Eylem Karabay bir film tanıtıyor. Aslında bütün filmleri tanıtıyor ama benim ilgimi bir tanesi çekti ve filmi mutlaka izlemek istiyorum.

‘Kadınlar Hakkında Herşey’ Orijinal ismiyle It’s All About The Women

Bugün gösterime girecek olan Romantik komedi türü filmi Diane English yönetmiş.

Oyuncular; Meg Ryan, Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing, Jada Pinkett Smith, Bette Midler, Candice Bergen, Carrie Fisher, Cloris Leachman

Filmin konusu: Mary'nın en yakın arkadaşı stil uzmanı Sylvie Fowler, kusursuz şıklığı ve hızlı işleyen zekası ile mutlu bir bekâr ve saygıdeğer kadın magazini CACHET'in baş editörüdür. Mary ve Sylvie'nin bu sıkı dostluklarına, eksantrik bir anne ve buna ek olarak sürekli çocuk sahibi olmak isteyen Edie Cohen dahil olur. Ve son olarak da gruba, insanlara duymak istedikleri son şeyleri rahatlıkla söyleyebilen, büyüleyici kadın avcısı ve mizah deneme yazarı Alex Fisher eklenir.

Ama bu uzun süreli dostluk, çalkantılı bir döneme girer. Her şey Sylvie'nin Saks Fifth Avenue'deki güzellik salonunda manikürcü Tanya ile konuşmasıyla başlar. Dedikoducu Tanya, Crystall Allen isimli zengin avcısı, tezgahtar "fıs fıs kız"ın , evli iş adamı Stephen Haines ile birlikte olduğunu söyler. Sylvie kendini bir çıkmazın içinde bulur: Acaba en yakın arkadaşı Mary'e kocasının onu aldattığını söylemeli midir?

Tüm dünyası altüst olan Mary bir karar vermek zorunda kalır. Annesi ve kızıyla birlikte tatile çıkar. (Kaynak:Milliyet)

Film günümüzü birebir anlatan bir film. Gerçeğe çok yakın. Güzellik Salonu’na gittiğinizde sizinle uzaktan yakından alakası olmayan böyle bir sürü olaya, kuaförünüzle manikürcünüzle birlikte şahit olabilirsiniz.

Son zamanlarda kadınları erkekleri çok yazdım. Bununla bağlantılı olarak filmin bana göre komik olan tarafı; kadınların her fırsatta dedikodu yapmalarının işlenmesi.

İnsan ister istemez düşünüyor gerçekten çok mu dedikoducuyuz...Ehhh az biraz öyleyiz galiba.

Ama sanırım en kötüsü özelimizi evin dışına taşımamız...

Olayın tam da burasında Aile Danışmanı devreye giriyor ya da girmesi gerekir diye düşünüyorum. Aksi halde kuaför, bakkal, kasap, manav, komşu, arkadaş, akraba, eş-dost hatta olmadı televizyonlarda bile dert anlatmaya kalkıyoruz.

Bu film tutar bence çünkü fazla gerçek...

:) Hoş kalın.

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..