Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '08

 
Kategori
Mizah
 

Kadınlarımız hasta olmasın diye

Kadınlarımız hasta olmasın diye
 

ALENİDİR


Cari işlemler açığı 38 milyar dolara çıktı.

Cari açık, 2007 yılında önceki yıla göre yüzde 18 artışla 37.9 milyar dolar oldu. Aralık 2007'de cari açık önceki yılın

Aynı ayına göre yüzde 71.1 arttı

Birilerine bunu bir türlü anlatamadık. Başbakan neden çırpınıp duruyor. Neden sinir katsayıları yükseliyor. Hiç kimse anlamaya çalışmıyor. Ya da anlayışlı davranmıyor.

Bu kış kıyamet gününde kadınlarımız üşümesin diye çırpınışlarımız. Hastalanmasınlar diye kapatmaya çalışıyoruz. Çünkü kadınlarımız çok hassastır, çok naziktir. Kadınlarımızı sıkı sıkıya kapatalım ki üşüyüp hasta olmasınlar. Genç kızlarımız biyolojik olarak erkeklere göre hastalıklara karşı dirençleri daha azdır. Hastalanıp okullarını aksatmasınlar diye kapatıyoruz. Niçin başka anlamlar çıkarıyorsunuz. Kendimiz için kapatıyorsak namertiz. İnsan en çok ayaklarından veya başından üşütür. Başından üşütürse tedavisi çok zor olur. Genç kızlarımızın üzerlerine titrememiz bundandır.

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diye boşuna dememiş atalarımız. Sağlıklı nesiller yetiştirmeliyiz. Doğudan başlayarak tüm kadınlarımızı ve kızlarımızı kapatacağız. İlk aşamada pilot olarak üniversiteleri seçtik. Kademe kademe uygulamaya geçilecektir. Halkımızın bundan hiç kuşkusu olmasın.

Başbakanımız o kadar çok düşünüyor ki halkımızı, il ve ilçe başkanlarına gerekli talimatları vererek ücretsiz kömür dağıtılmasını sağlamıştır. Bazıları bunun bir seçim aldatmacası olduğunu söyleselerde inanmayın. Tamamen insani duygularla yapılan bir yardımdır.

Bazı basın mensupları bu durumu içine sindirememiş olacaklar ki, gıcık gıcık sorularla Başbakanımızı kızdırıyorlar. Kim olsa kızmaz ki. Kadınlarımızı korumak için kapatmaya uğraş, beyefendilere yaranama. Üstelik yasa ile güvence altına alıyor yine de bazı basın mensupları haddini aşacak sorularla Başbakanımızı kızdırıyorlar.

Yok efendim suni gündemmiş türban. Hadi canım ordan. Bal gibi kadınlarımızın ve ülkemin bir numaralı gündemi türbandır. Metoroloji daha sabah uyarmadı mı kar geliyor, havalar iyice soğuyacak diye. Bazı genç kızlarımız liselere etekle gidiyormuş. Onunda önlemini aldık üşütmesinler diye kezzap döküyoruz açık yerlerine üşütmesinler diye. Umarım akılları başlarına gelir. Diğerlerine ders olur.

Elektriğe, suya, ekmeğe, gelen zamlar kime ne. Cari işlemler açığı geçen Aralık ayına göre %71, 1 artmış bizi ne ilgilendirir. İşsizlik mi onu da nereden uydurdunuz. Lütfen bazı basın mensupları sun'i gündemlerle halkımızın kaflaranı karıştırmayınız. Toz pembe dünyamızı renklendirmeyiniz. Biz kadınlarımıza iyi bakalım. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın kadın vardır diye boşuna dememişler. Ama sağlıklı bir kadın.

Kadınlarımızın kıymetini bilelim. Kış kıyamette başlarını örmelerini bağlayalım. Aman ha saçının bir teli bile gözükmesin soğuk oradan bile diğer saçlara , oradan da beyni sirayet edebilir. Yazında sıcaktan korumuş oluruz.

 
Toplam blog
: 221
: 1905
Kayıt tarihi
: 27.09.06
 
 

Evli bir kız çocuğu babasıyım. Yüksekokul mezunuyum. Bir kamu kurumunda çalışıyorum.16.03.2017 ta..