- Kategori
- Deneme
Kalbe takılan kanatlar

Martıları Yüksekte tutan,Kanatlarının çırpınışından önce kalbinin çırpınışlarıdır.Kalpten kalbe yol.
Özümden kalemime yansıyan sözlerim.
*Çocuklar, anne ve babanın kalbine takılan kanatlardır. Anne babanın hayatını geçmişin ağırlığından kurtarıp, şimdiki halin heyecanıyla ölümsüzlüğün ufkuna kanat çırptırırlar. Bu yolculuk hep ileri yükseklere doğrudur. Geçmişi değil geleceği taşırlar.
*Ağaçlar gökyüzünün tohumlarıdır, ağaç ekersen su alırsın.
*Görülüyor ki insanlar yüzlerini yüreklerinden gizliyorlar. Sözleriyle kanıtlanan gerçeğin iki yüzlülüğü metal para da geçerlidir. Yüz kalbin aynasıdır.
*Okyanusta sana kulaç attıran kalbinin sukuneti ile aklının bilgeliğidir. Kollarında ki güc; kalbin ifadesi, tekniği de; aklının ifadesidir. Panikle karaya varamazsın.
*Martıları yüksekte tutan, kanatlarının çırpınışından önce kalbinin çırpınışlarıdır. Dünyayı boşlukta tutan da aynı, insanı en yükseğin tepesinden ufku seyrettiren de aynı güçtür. Kalpten kalbe yol vardır.
*Kalbi ilk yaralayan sahibidir. Ve her zaman da öyledir. Başkalarının kalbini yaralaması diye bir şey yoktur; kaşığını kendi ellerinle tuttuğun gibi, kalp destini kıran çekiçleri de aynı el tutmuştur.