Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Kaybeden favori sendromu

Kaybeden favori sendromu
 

bu pozisyon es geçildi


Yine bir derbi yine bir favori ve yine kaybeden favori. Fenerbahçe ikinci derbisinde yine favori değildi ve yine kazanmasını bildi. Kazanmak için herşeyi yaptı mı? Yoksa Beşiktaş ve hakemin yardımı oldu mu? Fenerbahçe gittikçe toparlıyor ama Aragones bazı inatlarından vazgeçtikçe toparlıyor. Alex daha hücuma dönük Guiza'nın arkasına yerleşince önü açıldı. Orta sahada tek beyin olmak daha iyi bir oyun getirdi. Guiza bu güne kadar buluşmadığı kadar topla buluştu ve gol pozisyonu yakaladı. Birini attı birini kaçırdı, biri penaltı olablirdi diğerlerinde de iyi vurdu. Fenerde yine klasik bir duran topla gol buldu.

Hakeme gelince özellikle yazımı geciktirdim emekli hakemlerimizden biri Cisse'nin ilk pozisyonu doğru ikicisi yanlış derken, diğer iki hakemimiz ilk sarı kartı yanlış ikicisini doğru olarak değerlendirdiler. Şimdi o kadar ağır çekimden sonra bile hakemlik yapmış kişilerde farklı görüşler oluyorsa hakem ne yapsın. Bazı yorumlarda o kadar ağır eleştri varki hakeme Fenerbahçeyi tuttu diye şimdi öyle bir şey doğru olsa herhalde Guiza'nın pozisyonunda da penaltı çalardı. Fener ceza sahası içinde kalkan ayağa, Alex'in ceza alanı önünde düşürülüşüne, gökhan!ın patlayan dudağına düdük çalardı.

Asıl mesele bence Beşiktaş'ın maça korkak çıkması idi bazı gol silahlarını kulübede tutmuş olması idi. Bu Fenerbahçe'ye daha iyi hücum etme şansı tanıdı. Böylece Fenerbahçe ve Guiza'yı kurtardılar.Holosko Tello Bobo gibi silahları bekletmek en büyük hata idi. Futbol gol atanın kazandığı bir oyundur bir heyecan oyunudur durarak heyecan da olmaz gol de olmaz. Hakemi eleştirmeden önce Mustafa denizliyi eleştirmek gerekli.

 
Toplam blog
: 21
: 918
Kayıt tarihi
: 19.11.08
 
 

Bir blog oluşturmamın en büyük nedeni ülkemiz ya da dünyadaki bir çok olayda yapılan yorumlarla hemf..