Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ocak '09

 
Kategori
Sağlık
 

Kemer'de neler oluyor?

Kemer'de neler oluyor?
 

Eller havaya derken dikkat edin


Ben bir Antalya'lı olarak üstüne bir de doktor olarak yazıyorum. Benim çocukluğumun Kemer'i bir köydü. Portakal ağaçları ile bezenmiş, kafanızı kaldırdığınızda yükselen tepelerde çam ağaçları, deniz kenarında tahta sandalyeli kahveler. Denize girmek bedava idi. Bir tek hatırladığım Kemer plajından baktığınızda koy içinde karşıda gördüğünüz Fransız Tatil köyü olara bilinen yerdi. Halk arasında çıplaklar kampı denirdi. Belki Kemer'in kaderi o zaman çizilmişti.
Turizm furyası başlayınca önce güzelim plajlar kumsallar tutuldu. Bir kısmı beach club bir kısmı otel oldu. Kumsallar dolunca güzelim portakal bahçeleri birer birer beton bloklar haline geldi. Köy olan kemer ilçe oldu. Kemer içinde de erkalmayınca bütün çevresi kıyılar tatil köyü doldu. Tamam çok güzel turizm ülkemizin bacasız fabrikası en büyük gelir kaynağımız. Ama her işin bir planı programı olmalı.
Bir ara bir pansiyonda ve retoranda çalışmıştım. Tuist kızlara takılmıyoruz diy adımız homoseksüele çıkmıştı. Durum öyle bir hal aldıki zamanla tutan tuttuğunu götürü oldu. Evlendikten sonra da ilk tatilimi Kemer'de yapmak istemiştik. Eşime tek başına yürürken yada beraber yürürken atılan rusca italyanca ingilizce almanca laflardan sonra hele birde bizi yabancı zannettikleri için sarf ettikleri abuk türkçe laflardan sonra Kemer'i kafamda silmiştim.

Seks öyle alıp yürüdüki Kemer'de bir gün bu olayın patlak vereceği belli idi. Bu da buzdağının görünmeyen yüzüdür. Görümeyen kısmı ne kadar büyük orasını siz düşünün. Bunu kesinlikle dini temellere bağlamıyorum. Ama insan biraz da eşine sadık olmalı, hadi sadık değilsin bari önlem almalı . Hayat bu kadar ucuz olmamalı. Sadece evliler için değil bekarlar içinde şaşkınım. İnsan kaç kere sever bunu tartışmak isterim. Sevmeden birlikte olmak bana çok insanca bir duygu gibi gelmiyor.

Burada en suçsuz kişiler hiç bir şey yapmadıkları halde eşleri yüzünden hastalık kapandır sanırım. Bu haberleri bir şekilde engelleyeceklerdir çünkü bu haberlerin artması turizme büyük zarar verecekti en azından Kemer için.

 
Toplam blog
: 21
: 918
Kayıt tarihi
: 19.11.08
 
 

Bir blog oluşturmamın en büyük nedeni ülkemiz ya da dünyadaki bir çok olayda yapılan yorumlarla hemf..