Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '08

 
Kategori
Futbol
 

Kezman yolcu…

Kezman yolcu…
 

Adam iyiydi!


Fenerbahçe’nin bir türlü yeterli verimi alamadığı futbolcusu Kezman, Hollanda’nın PSV takımına ait televizyona verdiği röportajda Türkiye’de mutlu olmadığını ve Avrupa kulüplerinden gelen teklifleri değerlendireceğini söylemiş.

Olsun Semih var!

Çoğunuzun aklına gelen ilk şey bu oldu değil mi? Ben Semih’in Kezman’ın yerini doldurabileceğini zannetmiyorum. Kezman kalmalı. Maç içersinde ne zaman ne yapacağı belli olmayan, her an sahneye çıkıp skora etki edebilen böyle bir yıldız futbolcuyu Fenerbahçe elinde tutmalı.

Semih yetenekleri sınırlı ama formda bir futbolcudur. Futbolcular dönem dönem iyi form tutup yıldızlaşabilirler ama bu, onların formlarının ilelebet devam edeceği anlamına gelmez. Yıldız futbolcular ise formda olmasalar bile Allah vergisi yeteneklerini her zaman sahaya yansıtabilirler. Bu futbolcular formda oldukları zaman dünya standartlarında başarılara imza atabilirler. Geçmişte yaşanan Hagi, Prekazi, Rıdvan ve Hakan Şükür örnekleri bunun ispatıdır.

Formda olmadıkları zamanlarda bile saha içerisinde yaptıkları birkaç güzel iş ile maç kazandırabilirler. Kezman şu sıralar formda olmayan yıldız bir futbolcudur. Semih’e karşın Kezman düz tabir edilen, sadece tek özelliğiyle başarılı olmuş futbolculardan değildir. Kezman, hava toplarına olan hakimiyeti, iyi şut çekebilmesi, güçlü fiziği, birebirdeki üstün başarısı ve tecrübesi ile Fenerbahçe’nim özellikle Avrupa’daki maçlarında çok ihtiyaç duyacağı bir futbolcudur.

Aziz Yıldırım eğer bu futbolcuyu gönderirse yeni bir yabancı futbolcu transfer etmek zorunda kalacaktır. Devre arasında yapılan transferler ise çoğunlukla hüsranla sonuçlanıyor. Takıma yeni katılan yabancı oyuncular takımlarına uyum sağlamakta güçlük çekiyorlar. Bence Fenerbahçe bütün bunları değerlendirip öyle karar vermeli.

 
Toplam blog
: 85
: 540
Kayıt tarihi
: 29.12.07
 
 

İlk, orta ve lise öğrenimimi Karabük TED Kolejinde tamamladıktan sonra İngiliz Dil Bilimi okumak ..