Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '22

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Kış maskeleri

Kışa özel bakım maskeleri

Bakım maskeleri her cilt sorununu çözen ve cilde tazelik, canlılık kazandırır. Özellikle içinde bulunduğumuz kış mevsimi nedeniyle cildin ihtiyaçları fazlalaşır. Kapalı ortamlarda kalmak, oksijen eksikliği, cilt kuruluğu, ısı değişikliğinden hassasiyet, kızarıklık ve hatta citte yanmalar, pul, pul dökülmeler başlar. Bu cilt sorunlarını çözen özel hazırlanmış maskelerle, cilde nem kazandıran, yağlanmayı dengeleyen, hassasiyeti kızarıklığı gideren, kırışıklığı önleyen azaltan, detox etkisi veren, yorgunluğu gideren, anında cilde canlılık kazandıran, cilt problemlerini çözebiliriz..

Kuru ve hassas ciltlere

Alge of mask: Kuru ve hassas ciltlere, derin okyanuslardan elde edilen kırmızı, kahve rengi yosunlar ile ciltte oluşan kuruluk ve hassasiyeti dengeleyen yosun maskesi.

Yağlı ve akneye eğilimli ciltlere

Mask enzym peeling: Spezial enzym peeling, yosun ve papaya ekstreleri içeren etken maddeler ciltte sert tabakayı yumuşatarak komedon oluşumunu önleyen, yağ üretimini azaltan sivilce oluşumunu çözen yoğun maske.

Kırışıklığı önleyen azaltan ciltlere

Mask anti-aging: Havyar içerikli maske cildi yapılandıran, kırışıklığı önleyen, azaltan özelliği ile cilde tazelik ve gençlik kazandıran yoğun maske.

Hassas ve kızarık ciltlere

Mask couperose: Özellikle hassas kılcal damarlı cilt tiplerinde cildi rahatlatan, kırmızı renkli görünümü solduran, cildi tabii fonksiyonununu sağlayan yoğun maske.

Detox etkisi yaratan yorgun ciltlere

Mask whittenning: Vitamin C ve beerentrauben extrakt içerikli etken madde, cildin yorgunluğunu giderir ve cilde anında canlılık kazandıran yoğun maske.

Kış aylarında oluşacak cilt problerine karşı, yoğun bakım maskaeleri ile önlem almanız mümkündür.

 

Sağlıklı güzellik dolu günler dileği ile

Int.Dipl.Kozmetisyen

Nesrin Sürer

www.enesbioestetikcenter.com

 
Toplam blog
: 116
: 45
Kayıt tarihi
: 15.12.18
 
 

Nesrin Sürer Kimdir? Eğitimimi Almanya'da International Cosmetic College Baron von Pechmann'da aldı..