Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '15

 
Kategori
Kitap
 

Kitap Fuarı ve Kitabımız

Kitap Fuarı ve Kitabımız
 

alıntıdır


Geçtiğimiz hafta sonu Tüyap Kitap Fuarı’na gittik. Milliyet Blog Yazarları ile beraber hazırladığımız “Acımadı ki” isimli kitabımızın imza günü için oradaydık.

Allah’ım nasıl bir kalabalık!

Bir ara henüz içeri girmeden eşime “dönsek mi?” diyecektim. Neyse ki çok geçmeden içeri girdik ve ilgili yayın evinin standını bulduk.

Ne tuhaf bir his!

Her zaman bir iki yazar görüp, kitap imzalatmak için giderdik şimdi ise içerisinde yazımızın bulunduğu, ismimizin yazdığı bir kitap için gittik.

Stantta kitabımızı görmek onur verdi, gururlandırdı.

Eminim hepimiz aynı duygular içerisindeydik.

Ben kitapla ilgili etkinliklerin bazılarına katılamadım. Biri nikah günüme denk gelmişti bir diğerinde de şehir dışındaydık.

Bu kez kısmet oldu.

Bir tarafta resim sergisi vardı. Ve meraklısı kitap severler kadar fazla değildi. Ama hazır gitmişken orayı da gezdik.

Ülkemizde kitap fuarına bu denli önem verilmesi ve bu denli kalabalık kitlelerin ulaşma çabası beni gerçekten sevindirdi.

Kitap cehaletin düşmanı! Kitap insana hayatında yön gösterebilen bir yol arkadaşı. Kitap bilgi, birikim, yaşanmışlık, deneyim, öğrenmek ve öğretmek için bir araç.

Evlerimizin raflarını süsleyen en güzel tablo.

Güzel bir Cumartesi idi bizim için. Yoğun kalabalıklara ve trafiğe rağmen…

Yaşadığım his, aldığım keyif bir anda tüm zorlukları siliverdi.

Ve en önemlisi;

Ülkemizde kitaba verilen önemi görmek gerçekten güzeldi.

 

 
Toplam blog
: 670
: 1923
Kayıt tarihi
: 19.12.10
 
 

İstanbul doğumlu. Kuantum Yaşam Koçu. EFT, NLP, ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ gibi bir çok konuda e..