Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '08

 
Kategori
Spor
 

Kıymayın efendiler!

Kıymayın efendiler!
 

Milli Takımlar Teknik Direktörü


Sayın vekillerim haddim değil Fatih Terim’i savunmak futboldan da ahkam kesecek kadar anlamam zaten ama, adam haklı bence. Başarılı ve Türkiye'ye çok büyük sevinçler yaşatan biri. Siz kabul etseniz de etmeseniz de bu ülkenin insanlarını sokaklara dökmüş biri Fatih Terim. Bence kendini beğenmişlik, güvenden kaynaklanan o pervasızlık kaldı ki yakışıyor da. Bana göre sayın Terim aldığı paranın her kuruşunu hak ediyor.

Keşke siz de hak edebilseniz. Çünkü Dünyada bu işin bir pazarı var. 2 yıl için on milyon dolarlara imza atıyor başarılı teknik adamlar. Niye gurur duymuyorsunuz? Dünya çapında bir teknik adam yetiştirmişiz, kolay mı yetişiyor Terimler. Milan gibi bir dünya devini çalıştıran Galatasaray'ı UEFA şampiyonu yapan bir teknik adamın ayda 125 bin ytl alması eleştiriliyor. Bakın bence Fatih Terim bugün dünyada hangi takımı istese çalıştıracak kapasitede ve 2 yıllığına 4-5 milyon dolara imza atarak iş bulacak biri ama o fedakarlık yaparak sadece yılda 1 milyon dolara eğer milli takımımızı çalıştırıyorsa bu özveri fedakarlık değil de nedir? Sizler milletin vekilleri; milletiniz için acaba gelirinizden hiç fedakârlık ettiniz mi? Ben hatırlamıyorum eğer ettiyseniz lütfen söyleyin.

Ama bildiğim bir şey var, yasama yılında gizli kapaklı yaptığınız öncelikle maaşlarınızı iyileştirmek oldu. Yapmayın efendiler yapmayın milli takımı da Fatih hocayı da rahat bırakın, bırakın ki yeni zaferleri yaşatsınlar bizlere. Sayenizde büyük bir moral çöküntüsü içinde olan bu milletin buna ihtiyacı var. Belki yeni zaferler yaratırsa Fatih hoca, bir nebze olsun geçim sıkıntısını unutacak, motivasyonu artacak bu halkın. Köstek yerine destek olmayı öğrenin.

www.itp.tv.tr

 
Toplam blog
: 65
: 1528
Kayıt tarihi
: 08.02.08
 
 

Ben Ankara'nın Polatlı ilçesinde 1962 yılında doğdum. Tahsil hayatımı Ankara'da tamamladıktan ve ..