Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ben Ankara'nın Polatlı ilçesinde 1962 yılında doğdum. Tahsil hayatımı Ankara'da tamamladıktan ve vatani görevimden sonra 1986 yılında çalışma hayatına başladım. Çeşitli yerlerde çalıştıktan sonra 1992 yılında Ankara'da kurduğum bir televizyon istasyonu ile medya sektörüne girdim, o tarihten bu güne ülkemizde radyo ve telev..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 

Bu blog yazarının şu anda bir blog önerisi bulunmamaktadır.

 
Dünya Kapitalizmi nereye gidiyor

Emperyalizmin gerçek yüzünü bir nebzede olsa gösterdiğiniz için yüreğinize ve ellerinize sağlık. sevgi ve saygılarımla

14 Temmuz 2008 23:04
Akıl tutulması ve Travma !

80 li yıllarda amerikalı ünlü strajesit maltimor yazılışı nasıldır bilmiyorum inşallah doğru yazmışımdır. Yeni bir dünya haritası yayınladı o zaman sovyet sosyalist cumhuriyetler birliği vardı. Daha bölünmemişti kaça bölüneceğini bu günkü sınırları ile bire bir çizili olarak yayınlamıştı. Yugoslavya da daha bölünmemişti ama yugoslavya'nında bu günkü sınırları o günden çizilmişti. Bu haritada tutmayan bir tek hesap var oda Türkiye değerli arkadaşlarım Türkiye topraklarıda üçe bölünüyor Türkiye, Ermenistan ve Kürdüstan değerli arkadaşlarım okyanusun öbür tarafındakiler yerli işbirlikçileri ile bunu başarmaya çalışıyorlar. Dengir mir Fırat ın açıklamaları bu amaca yöneliktir.

28 Haziran 2008 01:06
Büyükada'dan MB geçti...

Vallahi ksıkandım.. ne güzel eğlenmişssiniz öyle... tam karar verdim gelmeye. Sabah adım attım evden pat bir münasebetsiz telefon ve bu güzlellği yaşamamaya neden oldu resimlere bakarak nasıl da hayıflanıyorum ama...

09 Haziran 2008 21:45
 
Toplam blog
: 65
: 1528
Kayıt tarihi
: 08.02.08