Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kız çocuklarına sigara satılması yasaklanmalı

Kız çocuklarına sigara satılması yasaklanmalı
 

KIZ ÇOCUKLARINA SİGARA SATILMASI YASAKLANMALI


Günümüzde muazzam derecede genç kızlarımızın sigara içtiğini görmekteyiz. Tabii ki sigara herkese yasaklanmalı. Neden kızlarımız diyoruz. Çünkü kızlarımız yarının sağlıklı nesillerin annesi. Şimdiye kadar hep erkek çocuklarının sigara içmemesi için gayret ederdik. Kız çocuklarımızda sigara içme pek fazla görülmezdi. Ama şimdi maalesef her yerde neredeyse çoğu kız çocuklarımız ailelerinden gizli sigaraya başlamışlar. Sigara kullanan aileler kesinlikle ve kesinlikle çocuklarının yanında sigara içmemeli ve dumanıyla çocuklarını zehirlememeli.

Sigara içen kızların bu durum gelecekte bir dünya engelli çocuğun da doğmasına sebebiyet verecek ve o engelli çocuklarımızın vebali altında kalınacaktır. Devlet bu meseleye derhal el atmalı. Aile sosyal işler bakanlığı bu konuyu ciddi bir şekilde ele almalı. Yaşı ne olursa olsun kız çocuklarına sigara satılması kesinlikle yasaklanmalı.

Son olarak aşağıda paylaşacağım kısa iki vahim haberleri dikkatlice okuyalım;

-         Sigara İçen İlkokul Öğrencisi Kız Çocukları Şoke Etti

Batman'da ilkokul öğrencisi oldukları tahmin edilen 5 kız çocuğunun, derse girmeden önce okul yakınında sigara içmeleri dikkat çekti. (27 Mart 2015 Cuma 11:07- http://www.haberler.

-         Sigara içen yurt kızlarına süpürge sapıyla dayak iddiası

Adana'daki Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda 2 kız çocuğunun sigara içtikleri gerekçesiyle tekme ve süpürge sapıyla dövüldükleri iddia edildi

(30 Mart 2015 Pazartesi, 16:53:17Güncelleme: 17:20:07- http://www.haberturk

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..