Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Mars'ta tuzlu su!

Mars'ta tuzlu su!
 

Mars'a Gidiyoz...


ABD  Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA açıklama yapar!..

MARS’ta TUZLU SU BULUNDU!

15 Dakika sonra Türkiye…

-O’lum topla şezlonkları, sök şemsiyeleri, sök sök sök!

-Abi, kazıkları da alıyoz mu!

-O’lum alcaz tabi, biz oraya şanımız şöhretimizle gitçez. Şu emlakçı Kamil Abini de ara bakiim bana.

Levhaaları boyaları da alın, başlayın döşemeye. İsmailin Yeri, İsmail’s Place, İsmail’s Palace, Çeynç – Ekisçeynç Bilimum Samanyolu Galaksi Paraları Alınır Satılır, Güneş Çepheli Arzalar, Marstaki Eviniz, Marstaki Dünyanız, Törkiş Kebap, DÖNER “Her Gezegene Döner”, heee internet adresi de alın o’lum, ayakkabımarsı, simitmarsı, siirmarsı, oyuncakmarsı… kom alım komtr de alın, herkes bilsin bizi. Artık aklınıza ne geliyosa alın o’lum hepsini alın.

Selo gelsin hemen, gamyonlara yazsın “Gezegenden Gezegene Zigortalı Nakliyat” diye.

Ayrıcaaaa, beyleeer! Gram su görmiycem benzinde mazotta, sloganımız şöölee: “Doldur Depoyu, Gör Mars’u” Hadi bakiim göriim sizi aslanlarııımmm!

Dernekleri de kurun layn! Sivaslılar, Yozgatlılar, Çorumlular… İşte gurun yaa. Türküyeliler diye de gurun haaa, Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Dernee olsun hepzi.

-Abi, İstanbullular için de kurcaz mı!

-Len İzdanbullu mu galdı, beyinsiz! Al şu çay ocaanı, doz makinasını, bi torba da çimento gap.

-Abi Kamil Abi arıyoo!

-Alüü! Gamiiil, o’luum hemen güneş goren daraftan çevir çevirebildiin gadar. Üstüne de ışşıklı, yanar dönerli yaz, “Marsta Yeni Bir Dünya Guruyoz” diye. Veya Marstaki Dünyanız yaz, o hep dutuyo. Hemen satışa başla, gecikme.

-Abi, kaç para diycez!

-Lan o’lum burda ne kadar sokuyosan orda da beşle, onla, yirmiyle çarp anasını… satiim! Dünyalı ses çıkarmıyosa uzaylıya hiç koymaz, çak gitsin!

Lan milleettt! Size diyom. İner inmez PTT ile Cami levhaalarını da çakın hemen. Yol iz bilmez gariban uzaylılara kolaylık olur. Ben yarın yengenizi çocukları kapıp gelirim. Şarzları unutmayın, gidince mezaj yazın. Yolda biraz basın ama.  Şu Maşallahı da alın bakiim. Aynen ööle, yokarı doru gitçeniz. Hadi Bismillah, selametle, selametle!..

Goçlarım benim yaa…

 
Toplam blog
: 63
: 945
Kayıt tarihi
: 30.08.12
 
 

Reklam ve Metin Yazarıyım. 1962 Yılında başkentte doğmuşum.  O beni bitiremeden ben O'nu ..