Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '09

 
Kategori
Magazin
 

Klasik Türk Müziği korosu, Çukurova Radyosu'ndaydı

Klasik Türk Müziği korosu, Çukurova Radyosu'ndaydı
 

KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU ,ÇUKUROVA RADYOSU'NDAYDI.


Mersin Devlet Klasik Türk Müziği korosu TRT Çukurova Radyosu'nun "ÇUKUROVA'dan"programının canlı yayın konuğudu. Sanatseverlere Türk Sanat Musikisinin eşsiz eserlerinden derlenmiş bir müzik ziyafeti sunan Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, hem stüdyoda bulunan izleyiciler hem de radyoları başında bulunan dinleyicilerden büyük ilgi gördü.

Ayfer Durak'ın sunduğu ÇUKUROVA'dan programına katılan sanatçılar birbirinden güzel muhayyer kürdi, nihavent, uşak ve hicaz eserlerle bir saat boyunca canlı performanslarını ortaya koydular. Değerli saz sanatçılarının yanısıra programa Aşkın Günay, Filiz Çetinay, Cavit Özkeleş ve H.Levent Ergen solist olarak katıldı.Türk Sanat Musikisinin önemli eserlerinin seslendirildiği program Radyo 4 üzerinden de tüm dünyaya yayın yaptı.

Koro Müdürü solist Aşkın Günay, sanatseverlerle canlı yayında buluşmanın kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, TRT Çukurova Müdürü Halil Kahveci ve program yapımcılarına kendilerine sağladıkları bu imkandan dolayı teşekkür etti.
 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..