Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesi mezunuyum. Çeşitli kuruluşlarda muhasebe ve dış ticaret orta ve üst düzey yöneticisi olarak çalıştım. Halen özel bir kuruluşta Muhasebe yöneticisi olarak çalışmaktayım. İyi bir kitap okuru olarak beğendiğim yazarlar her zaman için Dostoyevski ve Kafka olmuştur. Postmodern edebiyatla b..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bir-kaç kötü adam!

Önce Zola'nın fotoğrafı dikkatimi çekti.Sonra bir kaç kötü adam ne olaki dedim. Zola Fransa için inancın simgesiydi. Dreyfus davasında yanlış verilen bir karara karşı sergilediği inançlı tutum tarih boyunca unutulmayacak bir kişi yapmıştır Zola'yı.Neticede aydın FRANSA BU GÜN KARANLIĞA GÖMÜLMÜŞTÜR.

03 Ocak 2012 10:39
O Ses Türkiye’nin feryadı: “Ne olur bir teselli verin!”

Doğru diyemeyeceğim Sayın Yazar yazdıklarınıza, çünkü doğrunun üzerinde bir tespitte bulunmuşsunuz. İnsanlar düşündükleri kadar varlar ya da varolabildikleri kadar düşünüyorlar. Bu güzel yazı için teşekkürler

20 Aralık 2011 10:21
Ah bu Hayat !

"Her zaman yapılacak bir şey vardır, yeterki düşün, yeter ki inan, yeter ki farket!" Kulağa değilde yüreğe küpe olmalı bu sözler, yüreğine her baktığında bunları hatırlamalı insan. Samimiyet ve içtenlikle yazılmış bu yazı için teşekkürler.

24 Kasım 2011 10:14
 
Toplam blog
: 261
: 335
Kayıt tarihi
: 30.08.10