Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kadıköy Anadolu Lisesi’nin ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yarı Zamanlı Şan Bölümü’nü bitirdi. Pazarlama üzerine kariyer yapmaya karar vererek sırasıyla Leo Burnett, McDonald’s Türkiye ve Nike Türkiye’nin merkez ofislerinde çalıştı. Pazarlama..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Çocuklarınızın sözünü dinleyin, onlar biliyor..

Dinlemek. Çok kolay gözüküp bir o kadar zor olan. Çocuklarımızı dinlememiz gerektiği ancak bu kadar güzel anlatılırdı. Dediğiniz gibi bizleri dinlemedi kimse, öyleyse oturup düşünmeli ve dinlemeye başlamalıyız çocuklarımızı...Çok teşekkürler!!!

10 Nisan 2011 23:57
Dünya 'Ana'ya can borcu..

Dünyada yaşıyor olmanın ayrıcalığını ve güzelliğini içinde yaşarken göremiyoruz nedense...Bunu hatırlattığınız ve bu harika resimlerle doğayı evimize getirdiğiniz için çok teşekkürler Nesli Hanım!!! Yazılarınızı keyifle takip ediyorum...Aklınıza, yüreğinize sağlık..

13 Mart 2011 11:58
Kendimizi anlamak...

Kendimizi anlamak, en kolay gözüken ne zor şey aslında...Fark ettiklerini paylaşarak kendine saklamadığın ve ışığını yansıttığın için teşekkürler sevgili Nesli.. Yeni yazılarını merakla bekliyor olacağım.. Beril Atakul İş ve Kişisel Yaşam Koçu

25 Şubat 2011 16:47
 
Toplam blog
: 9
: 796
Kayıt tarihi
: 03.02.11