Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '16

 
Kategori
Güncel
 

Korkarım bir gün Müslümanların kaderi ateistlerin eline kalacak; çünkü onlarda yaşama kültürü yok

Korkarım bir gün Müslümanların kaderi ateistlerin eline kalacak; çünkü onlarda yaşama kültürü yok
 

En başta tembellik var. Ticaret yapmışlar; Ali’den al Veli’ye sat. Alnından ter mi akıyor, elinde nasır mı var. Bir şey üretmiyorsun, ticaret meslek bile sayılmaz. Zaten üretemedikten sonra neyi satacaksın, çöllerin kumunu mu satacaksın. Müslümanların çoğu Arap ülkesi, bazılarının petrolü var. Artı çöllerde yaşıyor, çalışmak istese de toprak yok.

Ve savaşlar… Arap’ın/Müslüman’ın savaşı bitmez. Din bunların varlık sebebi. Din için yaşıyorlar. Din de savaşın diyor; savaşacaklar. Ekonomik olarak zor duruma düştüklerinde savaştıkları için sayıları azalacak denge sağlanacak. Ama nereye kadar… Ellerindeki kaynaklar da bitecek; çünkü üretmiyorlar.

Ben Müslümanların insan hayatına değer verdiklerine de inanmıyorum. Baksana çocuklar kıyılara vuruyor kimsenin umurunda değil.

Ben Türkiye de dâhil hiçbir Müslüman ülkenin geleceğini parlak görmüyorum. Özellikle Arap ve Ortadoğu ülkelerinin. Yıllar içinde İslam coğrafyasında din artı mezhep savaşları daha da yayılacak bunun sonucunda Müslüman ülkeler hızla fakirliğe sürüklenecekler ve bu durum savaşları artıracak. Türkiye Müslüman âleme yaklaştıkça onlar gibi olacak. Bir gün bizim Aylan bebeklerimiz de Marsilya sahillerine vurursa hiç şaşmayın! İslam âleminde kurtuluş yok; çünkü aklın olmadığı yerde kurtuluş olmaz.

Varken üretmiyorsun, yokken ne yapacaksın. Allah belki kum dağlarının altına hazine saklamıştır, petrol bitince de ona başlarsınız. Hem savaşların da maliyeti var. Muhtemel küresel ısınma da kapıda. Sen tut elindeki hazine ile kan satın al!

Gerçekten iyimser olmak istiyorum, dilerim hiçbir Müslüman ülke için bu kara tablo gerçekleşmez. Ancak bunlar olursa 1,5 milyar Müslüman beğenmedikleri ateistlerin kapılarına kul olabilir, onların Allahsız insanlıklarına sığınmak zorunda kalabilirler. Çünkü onlar bugün ekonomik zorlukta olsalar bile üretiyorlar.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..