Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Doğaya, sanata, spora, bilime ve ülkeme bağlı; doğruya, gerçeğe, akla yönelik; uluslara saygılıyım.  Yazılarımın, sorunlara ışık tutan, çözümlerde ipuçları veren içerikleriyle dikkate gelmesi ve keyifle okunmasını diliyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
SBS'de hatalı soruya itiraz edin

SBS'de iki şıkkı da doğru cevap olan fen sorusuna MEB'in cevabı bilimi eğip bükmek oldu.Dava açmayı düşünenler var.Ancak buradan adlarını açıklayamayacağımdan sadece bir kişi olmadığınızı belirteyim. Dava açma süresinin 15 günü bitti sanırım, buna da dikkat.Bana eposta adreslerinizi yazarsanız sizleri buluştururum, ortak bir yol çizebilirsiniz.KOlay gelsin.

13 Temmuz 2012 09:21
SBS'de hatalı soruya itiraz edin

Bugün görme engelli yavrularımız için sorulara ulaştım.Orada cevaplar, tam da yazıda önerdiğim gibi verilmiş ve beni doğrulayan kanıt o cevaplarda var. D şıkkı Soygazlar. Yani Soygazlar yanlış cevap. Soru görsel ezbere dayalı,bilgiye değil.Görme engelli çocuklarımızın sorusunda "Oda sıcaklığında katıdırlar" ibaresi de yok hem. Dilerim MEB bu çabamıza olumlu yaklaşır ve hem B hem de C cevaplarını doğru kabul eder.Biz büyükleri bu kodar yoran bir soruya 1dak 20 saniyede cevap istenen çocuklar 13-14 yaşlarında üstelik.Daha çocuk onlar, bu çok acımasızca.

15 Haziran 2012 16:40
SBS'de hatalı soruya itiraz edin

DİKKAT. İtiraz için 10TL yatırılması ve makbuzun dilekçeye eklenmesi gerek.Makbuz yoksa dilekçe dikkate alınmayacak. 10TL Ziraat Bankası para yatırılan ATM'lerinden "KARTSIZ İŞLEM-ÖDEMELER-...." seçeneklerinden kolayca yapılabilir. Ziraat,Vakıflar,Halk Bankası şubelerinden yatırılabilir.

14 Haziran 2012 12:20
 
Toplam blog
: 41
: 1621
Kayıt tarihi
: 29.05.07
 
 
 
 

 
Yönetim Bilişim Danışmanı