Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '13

 
Kategori
Siyaset
 

Kürdistanı kurmuşlar, ama bu topraklar hesapların tutmadığı topraklardır

Kürdistanı kurmuşlar, ama bu topraklar hesapların tutmadığı topraklardır
 

Peşmerge lideri Mesut Barzani, “Burada Kürdistan bayrağıyla karşılanacağımı rüyamda görsem inanmazdım. Kürtler özgürlüğe çok yakın” diyerek memnuniyetini açıkladı. Mest olmuştu zatı muhterem.

Kürdistan kabul edildi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ise iyice hayale dalmış ve “Değerli başkan Barzani Kuzey Kürdistan’a hoş geldiniz. Bugün Güney Kürdistan’ın Başkanı, memleketi olan Amed’dedir. (Amed neresi mi, Bizim Diyarbakır’ımızın ismini Amed olarak değiştirecekler.) 90 yıllık tabu yıkıldı, Kürdistan kabul edildi” diye konuştu. Bu sözlere bizim başbakan ne dedi dersiniz peki, hemen söyleyeyim “Bu sadece bir başlangıç, çözüm süreci sadece bir yıl içinde bizi bu kadar değiştirdiyse birkaç yıl içinde olacakları varın siz hayal edin. Bu süreç bir kartopu gibi ilerleyecek. Doğu, Güneydoğu Anadolu değişecek. Diyarbakır değiştikçe; Irak değişecek, Suriye değişecek” açıklamasında bulundu.

Hemen topu alan BDP milletvekili Özdal Uçar ise “Bir Kürt Kürdistan’a misafir olmaz. Kürt her kimse Kürdistan’da ev sahibi olur. Erdoğan, Barzani’nin misafiridir” dedi. Yani T.C Başbakanı misafirmiş onlar Diyarbakır’da ev sahibiymiş. Bak bak bak cesarete bak.

Ey Yüce Türk Milleti, bilgine;

"Barış süreci" BÖL ve YUT sürecidir! Bunun somut emareleri artık her yerdedir.

Erdoğan, "Dağdakilerin indiğini, cezaevlerinin boşaldığını göreceğiz!" diyor.

Ergenekon sürecinde TSK'nin esaretinin nedeni, Gezi olaylarının iktidara kızılcık sopası olsun diye sahnelendiğinin şifreleri şimdi ortaya çıkıyor. İstimi alan AKP tam gaz emirleri uygulamakta..

Analı babalı muhalefet hizmette sınır tanımamakta, arada da tribünlere doğru, "olur mu, yapılır mı bu" diye fısıldamakta, biz de yedik sizin muhalefet yaptığınızı zaten.

Barzani, "Yaşasın Türk ve Kürt Kardeşliği, Erdoğan ne de güzel Kürdistan dedi" diye hırlıyor...

Washington ve Londra ellerini ovuşturuyor. Petrol, bakır, altın ve su kaynaklarını gözden geçiriyorlar.

Bu geçici bir saadet efendiler. Eninde sonunda delik sizi bekliyor. Sevr'den kalan emirler size de acımayacak. Türkiye tümüyle haçlı olana, tümüyle İngilizce konuşana, tümüyle gelenekleri bozulana, tümüyle etnik olarak parçalanana kadar, tümüyle sömürge valilerince yönetilene kadar maratona yeni çakallar katılacak!

Onların hesabı bu; da hatırlatalım, bu topraklar hesapların tutmadığı topraklar...

Bu topraklardakiler son anda, ayağa kalkarlar, bir daha da ölene kadar oturmazlar!

Ama, son an mecburiyeti var... Gün o gün, ama henüz o an gelmedi!

 
Toplam blog
: 66
: 2377
Kayıt tarihi
: 20.12.11
 
 

Doğum Yeri: Adana-Saimbeyli 1975, Yaşadığı İl: Ankara, İlgi Alanı: Ankara Gündemi ..