Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '10

 
Kategori
Çocuklar ve ilkler
 

Lösemili çocuklar adına dayanışma

Lösemili çocuklar adına dayanışma
 

Yardım elimizi uzatalım.


Selam Milliyet blog ailesi ve değerli yazarları. Bugün kaleme almak istediğim yazı, lösemili çocuklara destek olmak amacıyla sayın Gül ALKAN'ın başlatmaya çalıştığı kitap çıkarma organizasyonu ile ilgilidir.
Herşeyden önce LÖSEMİ : Damarlarımızda dolaşan kanın yapım yeri olan kemik iliğinin normal olmayan kan hücrelerince (KANSERLİ) istila edilerek kan yapımının duraksamasıdır. Ülkemizde ençok 0-6 yaş grubundaki çocuklarımızda görülmektedir. Bu sinsi hastalık, uzun ve pahalı bir tedavi dönemi gerekmektedir. Ayrıca tedavinin yanında iyi bir morale, yani psikolojik desteğede ihtiyaç vardır. Herşey maddiyat değildir, sevgiyle üstünden kalkılmayacak zorluk ve yenilmeyecek hastalık yoktur. Yeter ki gülen yüzlerimizi ve sevgi dolu kalplerimizi onlara doğru çevirelim. Biz bu organizasyon ile yapacaklarımızla hem maddi, hemde manevi yönden onların yanında olacağız. Çıkaracağımız kitapla, aynı zamanda hızlı bir şekilde artan lösemi vakalarına karşı çevremizi bilinçlendirmeyi sağlamış olacağız. Ve elimizden geldiği kadar lösemili çocukların ailelerine bir nebzede olsa kalıcı çözümler bulunması adına atılacak adımlarıda başlatmış ve onlara yardım etmiş olacağız. Verdiğimiz destekle bilinçlenen ailelere lösemiden korkulmamasını, yaptığımız yazarlığın yanında onlarında her zaman yanlarında olduğumuzu toplumumuza hissettireceğiz.

Türkiye'de bu işi lösemili çocuklar vakfı (LÖSEV) başarı ile yürütmektedir. Bizlerde yapacağımız bu katkıyla bir çok hayatı kurtarabiliriz. HAYVAN HAKLARI SAVUNUCULARI BİLE KOŞARKEN KEDİYE KÖPEĞE, BİZ BLOGCULAR NEDEN YARDIM ETMEYELİM BİR BEBEĞE..Bütün blogdaşlarımı lösemili hastalar adına yapılacak bu organizasyonda, sevgili Gül ALKAN hanımın yanında dayanışmaya çağırıyorum. Selamlarımı saygılarımı sunuyorum..

Mustafa TARKAN

 
Toplam blog
: 88
: 1496
Kayıt tarihi
: 06.05.09
 
 

İzmirli 1968 doğumluyum. Kamu kuruluşunda İnşaat teknisyeni olarak çalışmaktayım. Hayatta güzel ve y..