- Kategori
- Öykü
Masturasyon, ölüm, aşk ve beyaz fotoğraflar - 5

Kayıt 8
Yeni evime taşındığım ilk gün, boğazıma yapışıp kalan eskilik kokusu penisimin kalkmasına sebep oldu ve yaptığım ilk şey mastürbasyondu.
Eşyalarını götürmemişti evin eski sahibi. Ben de değiştirmek istemedim. Sadece giyeceklerimi taşıdım eve. Odalarda dolaştıkça içimde yükselen, giderek dayanılmaz hale gelen zevki yok etmeyi başaramıyordum. Bir dolu eski fotoğrafa bakıyordum. Evin eski eşyalarına dokunup, dokunmanın bana verdiği hazza dayanamayarak mastürbasyon yapmaya devam ediyordum.
Sırf bu mastürbasyon anı için istiyordum bu evi zaten.
İçime kazınan duygular çok sonraları oluştu, çekmecelerden birinde eski bir tabanca bulduğumda e o çok uzak yerlere ait gülümsemeyi gördüğümde fotoğrafta...
Kayıt 9
Mektup ilk aşkıma aitti. İlk aşkına yazmıştı mektubu, bana değil, kendi şehrinde görüp aşık olduğu, sonra peşinden İstanbul’a geldiği denizciye. Sokağın en dikkat çekici erkeği, denizci Erkan’dı. Siyah saçları, incecik Ayhan Işık bıyıkları vardı. Mahallenin tüm kızları ona aşıktı, ama onun gözü kimseyi görmezdi. Çünkü kendi ışığından başka hiçbir şey önemli değildi onun için.
Filiz mahalleye ilk taşındığında, mahalledeki tüm erkeklerin gözdesi oluvermişti hemen, tabii benim de... O zamanın kadın tarifine hiç uymuyordu. Gözde olan kadınlar hep esmerdi, ama Filiz, sanki bir Hollywood filminden çıkmış seks bombaları gibiydi. Dolayısıyla herkesin ona aşık olması kaçınılmazdı.
Filiz’in en yakın arkadaşı bendim. Saatlerce oturur, konuşurduk onunla. Dış görünüşünün güzelliği sönük kalırdı düşlerini dinledikçe. İlk aşkım olan kızın, ilk aşkına duyduğu hislerini dinlemek kolay değildi elbet. Erkan Filiz’e yüz vermedikçe, Filiz’in bana kalacağını hayal edip mutlu olurdum. Ama diğer yandan, çok üzüldüğünü düşünüp ben de üzülürdüm.
Aralarında bir ilişki olduğu kesindi. Bazı akşamlar, sokaktaki eski evde buluşurlar, Filiz’in sonradan anlattığı gibi, sevişirlerdi. Zaten Erkan için önemli olan tek şey boşalmaktı. Filiz’in güzelliği, iyiliği umurunda değildi onun. Filiz bir mastürbasyon aletiydi Erkan için. Ama bunu görmek istemiyordu bir türlü. Erkan’ın kendisini sevdiğini, sonunda evleneceklerini, mutlu bir yuvaları olacağını düşünüyordu.
Ama eski evdeki sevişmeler gün geçtikçe azalıyordu, çünkü Erkan daha iyi bir alet bulmuştu kendine.
__________________________________DEVAM EDECEK__________________________________