Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '10

 
Kategori
Futbol
 

Mecbur muyuz bu adama

Mecbur muyuz bu adama
 

Su haline bakin ruhsuz ve beceriksiz daha ne söylenebilirki !!!


Aslinda spot da yazmis oldugum ve dün geceden bahsetmek istedigim, Fenerbahcemiz yada Fenerbahce Cumhuriyeti.

Öyle bir takima sahibiz ki biz, istedigimiz futbolcuyu satin alip, kendi renklerimize baglariz. Öyle bir takimiz ki biz, Avrupada olmasada Asya'da ve Ortadoguda tüm futbolcular bizim takimimizda oynamak ister. Öyle bir takimiz ki biz, Türkiye ligindeki tüm takimlardan daha iyi imkanlara, daha iyi stada, daha iyi taraftara sahibiz,

Iste bu yüzdendir ki, tüm takimlarin kiskandigi, tüm diger taraftarlarin cekemedigi ve yarisdigi tek takimiz. Ancak dün aksam sahada öyle bir futbolcu vardi ki, akillara zarar. Fenerbahce bu adamin bonservisine 14 milyon kendisine de yillik 3 milyon verdi. Adam 30 milyon insana ve inaniyorum Avrupa arenasinda bizi destekleyen diger takim taraftarlari ile 45 milyon insana sac bas yoldurdu. Inanilmaz firsatlar harcadi. Amatör futbolcunun yapmayacagi hatalar yapdi. Ben size daha nasil anlatayim. Ve yedek kulubesinde bu adama 5 basar bir Türkiye gol krali oturdu. Tam 90 dk. Sayin Daum acaba hangi akla hizmet bu oyuncuya bu kadar sabretdi.

Kimse bana dün aksamki hezimetden bahsetmesin. Biz bu takimi cok rahat yenerdik, dün gece. Ama ne oldu biliyormusunuz, sakatlikdan yeni cikan 3 oyuncu riske atildi ve sahaya sürüldü. Sonucda kendilerinden beklenen performansi gösteremdikleri gibi, 1 tanesi de oyunun basinda ciddi bir pozisyon sirasinda sakatlandi. Onun yerine oyuna giren kisi ise macda maglubiyet golünü yememize sebeb olan hatayi yapdi. Ve bu bence cok normal bir hataydi. Her futbolcunun basina gelebilecek bir pozisyondu. Cani sagolsun derim. Ama maci kazanmak adina kendini zorlayan 3 - 5 futbolcunun harici takim normal seviyesinin altinda bir performans gösterdi. Buna ragmen maci koparacak 1 -1 ken öne gecebilecek ve hatda gerideyken bile öne gecebilecek firsatlari bulduk sayin Guiza ile.

Ve bu kendini futbolcu sanan( ancak onu Pursak sporda bile oynatmam yeri gelmisken söyliyeyim.) bu kisilik üstündeki formanin agirligini tasimakdan aciz, umursamaz ve beceriksiz futbolcuyu sahada tutanda, oynatanda, ve bu futbolcu müsvetdesini satin alanda sucludur. I s t e m i y o r u z ; bu futbolcuyu takimimizda sayin yetkililer.

Lütfen nacizene bu taraftarin sesini duyun ve geregini yapin...

 
Toplam blog
: 10
: 503
Kayıt tarihi
: 14.08.08
 
 

Slm ben Hakan, 34 yasinda ve Avrupa'da yasayan bir Türküm. Okumayi, yazmayi ve elestirmeyi bir de s..