Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '14

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir / Mine Tugay (Ender Serez) diziden ayrılmasın!

Medcezir / Mine Tugay (Ender Serez) diziden ayrılmasın!
 

Medcezir dizisinin ana karakterlerinden Ender Serez'i canlandıran Mine Tugay diziden ayrılıyor dedikoduları dolaşmaya başladı. Selim Serez'in çok sevdiği eşi, Mert'in annesi, Yaman'ın manevi annesi rolündeki Ender Serez'i canlandıran Mine Tugay'a ne oldu da diziden ayrılıyor. Onu rahatsız eden konu ne, anlamış değiliz. Mine Tugay bu dizide çok sevildi, performansı, sempatikliği, güzelliği ve sevecen bir anne  olarak göz doldurmuştu. Para için ayrılacağını zannetmiyorum. Ancak rol olarak senarist ile ters düştü mü? Onu da tam bilemiyoruz. Ben yazılarımda bu karaktere son 3 bölümde senaristimiz Ece Yörenç'in verdiği rolü tasvip etmemiştim. O kocasını seven, son derece namuslu bir anne karakterini canlandırıyordu. Derginin Editörü Sinan Bey ile yaşatılan kötü ilişki izleyenlerin tepkisini almıştı. Sude Hanım ile aynı kefeye konmuştu. Ben de tasvip etmemiş eleştirmiştim. Bu neden olabilir mi? Profesyonel oyuncular için çok da önemli olmaması gerekir.

Son günlerde Ece Yörenç'e Mine Tugay ayrılıyor mu? Sorusu sorulmuş, senaristimiz sessiz kalmış. Halbuki Kurt Seyit Şura dizisinden Farah Zeynep Abdullah ayrılıyor mu? Sorusuna aynı günü içinde yok öyle bir şey diye cevap vermiş.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Güzel oyuncunun diziden ayrılması şüphesiz sevenlerini üzecektir. Son Sezon Final bölümünde, kocası Selim Serez ile feci bir  araba kazası geçirdiler. Ayrılırsa bu kazada öldürülür mü? Ancak Ender Serez dizinin ana karakterlerinden biri ölmemesi lazım. Ne olur, yeni bir bayan sanatçı bulunur, Ender Serez karakterini canlandırmayı devam eder, olur biter.

Ancak Medcezir dizisinde yüzünü iyice alıştığımız Mine Tugay sevenlerini üzmüş olacaktır. Dileriz, bu haber yalan ya da yanlıştır. Mine Tugay diziden ayrılmaz.

Önümüzdeki günlerde bu haberin doğru olup olmadığını hep birlikte göreceğiz.

Şayet ayrılırsa, baş rollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay ve  Mine Tugay gibi ünlü isimlerin paylaştığı Medcezir dizisinde ilk ayrılık yaşanmış olacak.

Star Tv.in bu süper dizisinde yeni sezonda dileyelim ki, Mine Tugay diziden ayrılmasın.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten Mine Tugay Twitter sayfasından kopyalanmıştır

 

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, internet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..