Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Medya ile başı dertte olan 3 isim

Medya ile başı dertte olan 3 isim
 

Her ünlü medya ile başı dertte desek yeridir. Ama bazı kişiler var bunlar her konuyu medya da buluyor. Bir olay oldu mu direk suçu medya ya atıyor. Bunların başında Recep Tayyip ERDOĞAN geliyor.

Erdoğan neredeyse her mitinginde medya ya seslenerek eleştiriler yapar. Medya hakkında iyi konuştuğu hiç örnek yoktur. Devamlı medyanın zararlarından bahseder millete.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe sitesi aracılığı ile sık sık gazetelere bildiri yayınlayan, ortalıkta gezen transfer çalışmalarını yalanlayan biri. Bir konu olduğu zaman o da suçu gözü kapalı medyaya atanlardan. Neredeyse her kongresinde medya hakkında yorumlar yapan, onları kötüleyen biri.

Diğer kişi ise Fatih terim, o da yaptığı basın toplantılarının yarısında medya ile uğraşan yarısında medya ile şakalaşan birisi. Örneğin avrupa şampiyonasında medyanın futbolcu annelerini aramasına basın toplantısının birinde ağzından geleni söyledi. Diğerinde ise onlara espiriler yaparak kalplerini aldı.

Bu kişiler medya ile uğraşıyorlar ama medya da hak ediyor sanırım bu yapılanları. Mesela Fatih terimin medya macerasında en yakınları avrupa şampiyonasında ki anne aramaları ve Ermenistan gazetecilerinin telefonu kapamaması sanırım ikisinde de Fatih hoca haklı idi. Bir de köşe yazarına telefon açıp bıyığına ……… demesiydi. Bu sonuncusun da yorum yapmayacağım ama ikisinde Fatih hoca haklıydı. Aziz yıldırım, sezon biter bitmez bazı spor gazeteleri Ronaldinho Fenerde, falan Fenerde diye haberler yaptılar. Sırf okunmak için sanırım burada da Aziz Yıldırım haklı. Erdoğan belki medya ile en çok uğraşan kişi medyanın her şeyine kızıyor. Erdoğanın haklı olduğu bölümlerde var, medyanın haklı olduğu bölümlerde.

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..