Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '09

 
Kategori
Spor
 

Mersin Gençlik ve Spor Müdürü Taşkın "Hedef; sporcu gençlik yetiştirmek''dedi.

Mersin Gençlik ve Spor Müdürü Taşkın "Hedef; sporcu gençlik yetiştirmek''dedi.
 

Mersin İl Gençlik ve Spor Müdürü Emrullah Taşkın...


Mersin İl Gençlik ve Spor Müdürü Emrullah Taşkın, Nisan ayında başlatılan olimpik yetenekleri keşfetme projesinin olanca hızı ile sürdüğünü söyledi. Amaçlarının 2020 Olimpiyatları’na Mersin’den çok sayıda sporcu katılımını sağlamak olduğunu belirten Taşkın “2020 olimpiyatlarında Mersin’in ve ülkemizi başarı ile temsil edecek sporcularımızı keşfetmeye çalışıyoruz” dedi.

Taramaların Mersin merkez ilçenin yanı sıra diğer ilçelerde de yapıldığını ifade eden Gençlik Spor İl müdürü Emrullah Taşkın “Bu yıl yapılan Akdeniz Oyunları’nda Nevin Yanıt ile Burcu Ayhan hem şehrimizi hem de ülkemizi başarı ile temsil edip madalya aldılar. Biz bu 2 sporcumuzun gençlerimize örnek olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Nevin Yanıt ile Burcu Ayhan’ın elde ettikleri başarıları tarama yapılan bölgelerde çocuklara, gençlere ve velilere anlatıldığını da sözlerine ekleyen Taşkın “Spora ve sporcuya önem veren bir anlayış ile gelecek nesillerin daha sağlıklı ve uluslar arası arenada başarılı birer birey olmaları için gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Gençlik Spor Mersin İl müdürü Emrullah Taşkın, 20-21 Haziran’da Hırvatistan’da yapılan Teakwando Balkan Şampiyonası’nda Mersinli sporculardan Gülden Ergen, Şeyda Baldırcı ve Fatih dalkılıç’ın kilolarında Balkan Şampiyonu olduklarını ve Türkiye’nin de takım halinde şampiyonluk elde ettiğini kaydetti.

Kaynak:Ömer Toprak

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..