Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '09

 
Kategori
Siyaset
 

Mersin MHP'de Mahmut Tat,Yeniden İl Başkanı seçildi.

Mersin MHP'de Mahmut Tat,Yeniden İl Başkanı seçildi.
 

Mahmut Tat,yeniden güven oyu alarak başkan seçildi.


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katıldığı 9.olağan kongre, Mersin Edip Buran kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. 3 adayın yarıştığı kongre salonunda yer yer boşluklar olduğu görüldü.

Divan heyetinin oluşturulmasıyla başlayan kongrede önce mali rapor okundu ve onaylandı ardından faaliyet raporu okundu. Daha sonra başkanlık için yarışan üç aday birer konuşma yaptı. Mahmut Tat'ın konuşması sırasında Genel Başkan Devlet Bahçeli salona girince konuşma yarım kaldı. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Bahçeli protıkoldeki yerine geçtikten sonra Mahmut Tat'ta konuşmasına devam etti. Son olarak da Genel Başkan Devlet Bahçeli Türkiye gündeminden ve siyasetin geldiği noktayı ve Mersin'e neden önem verdiklerini anlattı. Konuşmasında sonra Bahçeli kongre salonundan ayrıldı. Kongreye bazı dernek yöneticileri, esnaf odası başkanı Talat Dinçer ve Lokantacılar Odası başkanı Hacı Özkan da katıldı.

Yapılan oylama neticesinde, mevcut başkan Mahmut Tat 386 oy alarak yeniden başkan seçildi. Diğer iki adayMetin Men 116 Aytur Gezer ise 15 oy aldı.
Kongrede zaman, zaman coşkulu anlar yaşandı.
 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..