Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '12

 
Kategori
Siyaset
 

Mervegiller familyası

Mervegiller familyası
 

Son günlerde 28 Şubat mağdurları ile ilgili haberler yoğunlaştı. Şubat'ın azizliğimi yoksa gündem değiştirme çabaları mı bilinmez ama,eski çamlar artık bardak olmuyor. Birileri bizlere oyalanmamız için yeni oyuncaklar sunuyor. Bizler o oyuncaklarla oynarken arkamızdan yapacaklarını çaktırmadan yapıyorlar.

 Akşam habelerinde 2 Mayıs 1999 da T.B.M.M nde and içme töreninde "türbanlı" (dikkat edin baş örtülü değil) olduğu için yemin ettirilmeyen Merve Kavakçı'nın yanında hareketlerini organize eden,O nu yönlendiren tanıdık bir isim var. Nazlı Ilıcak... O dönem milletvekili olan bu hanımefendi Kavakçı'ya yapması gerekenleri söylüyor. Onu yönlendiriyor.

Aynı Nazlı Ilıcak son günlerde televizyonlarda tartışma proğramlarında boy gösteriyor. Kankası Nagehan Alçı ile muhteşem bir ikili oluşturmuşlar. Ne Atatürk'ün faşistliği kalıyor ne de ordumuzun generallerinin darbeci olduğundan ve bazı kendileri gibi düşünmeyen gazetecilerin vatan haini olduğuna kadar bir dizi suçlamalar.....

Haberlerde Merve Kavakçı ile 1999 da aynı podyumda boy gösteren saygı değer gazeteci Ilıcak, 2012 de modern görünümlü Nagehan Alçı ile yine mikserlik görevini icra etme çabasını sürdürüyor.

Benzin 4.55 tl olmuş, emekli eti vitrinde görüyormuş, memur ev kirasını ödeyemiyormuş kimin umurunda. 28 Şubat mağduru Merve kavakçı 1 milyon küsür tl tazminat istiyormuş, ona bakalım. Mervegillerin mağdurluğu dururken vatandaşın rezilliğinin lafı mı olur ?

 
Toplam blog
: 32
: 573
Kayıt tarihi
: 10.09.08
 
 

1953 Konya doğumluyum. Uludağ ünv. 3.sınıfta terk ettim üniversiteyi. Anarşi yoğundu o zamanlar. Pan..