Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

Meskispor u-19 Takımı, Şampiyon olmak için Afyonkarahisar'a gitti ...

Meskispor u-19 Takımı, Şampiyon olmak için Afyonkarahisar'a gitti ...
 

Mersin Şampiyonu olarak , Hatay'da düzenlenen, 1. Kademe maçlarında Şampiyon olan Meskispor U-19 takımı, 2. Kademe maçları için Afyonkarahisar'a  gitti.

2011-12 sezonu U-19 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakaları, 15-19  Mayıs 2012 tarihleri arasında Afyonkarahisar'da yapılacak.

Meskisporun şampiyon olarak Mersin'e döneceğine inandığını belirten antrenör Yunus Emre Erdem, yaptığı açıklamada şunları söyledi;  “Afyonkarahisar’da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ben takımımıza güveniyorum. Futbolcularımızla birlikte çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. İyi bir ekibiz.  Her şeyden önemlisi tek amacımız U–19 takımından A takıma oyuncu verebilmek. Bunu başarabilirsek kendimizi görevimizde başarılı olmuş sayacağız. Bu gençlere herkesin güvenmesini istiyorum. Gerçekten çok kaliteli oyuncular var. Güçlü rakiplerimiz var. Ancak bizim kadromuzda güçlü. İnşallah Mersin'e şampiyon olarak döneceğiz. Buna takım olarak inanıyoruz.” dedi.

Mersin Şampiyonu olarak, Hatay'da düzenlenen 1. grup maçlarında şampiyon olan Meskispor futbolcuları, kulüp yöneticileri Afyonkarahisar’a gitmek üzere tesislerden uğurladı. Futbolculara moral aşılayan yöneticiler sporculara zorlu karşılaşmalar öncesi başarı diledi.

 2.Grup maçlarında Meskisporlu futbolculara başarılar dileyen Meskispor Kulüp Başkanı M.Kamil Ülgen,  “Meskispor U-19 takımımızın şampiyon olarak Türkiye'de ilk dört takım arasına gireceğine inanıyorum. Hedefimizi Türkiye şampiyonluğu olarak belirledik. Futbolcularımız da Türkiye şampiyonluğuna odaklandı. Afyonkarahisar’da oynayacağımız maçlardan başarılı sonuçlar alarak, Mersin'i en iyi şekilde temsil edeceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..