Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15.05.1964 Ankara doğumluyum. Ankara'da yaşıyorum. Tipik bir boğa burcuyum. Kamu sektöründe çalışıyorum. 14 yaşında bir kızım ve 15 yaşında bir oğlum var. Edebiyat alanının bütün türlerine olan ilgimden dolayı ufak tefek yazı denemelerim ve naçizane olarak karaladığım şiirlerim var. Çevre ve Engelli sorunlarına duyar..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bana mı sordun sakat olurken?

Aslında Türkiyemizde bu tür davranışların hiç de yabancısı değiliz. Hani eğitim şart diye bas bas bağırdığımız zamanlar oluyor ya, işte o zamanlardan birini yaşamışsınız. Tabi eğitim derken akademik eğitim değil insani eğitimden bahsediyorum. Acaba bu arkadaşımız ve bu tür davranışlarda bulunan bütün arkadaşlarımız kendilerinin de potansiyel birer engelli olabileceğini düşünemiyorlar mı? Sevgiler

28 Eylül 2008 13:07
Nasıl meslek sahibi olunur?

Arkadaşım, Keşke yazdıklarında gerçeklik payı olmasaydı diye dualar ediyorum. Fakat maalesef ki bütün sistemler altüst oldu. İki çocuk sahibi bir anne olarak, onların geleceklerinden çok fazla endişe duymaktayım. Her konuda olduğu gibi hayırlısı olsun inşallah diyorum. Keşke yazdıklarında haklı olmasaydın...!

14 Eylül 2008 21:20
Siyahı da sevecek beyaz kadar

Tebrikler sevgili kardeşim, Keşke siyah hiç yer almasa yaşantımızda...!

14 Eylül 2008 16:39
 
Toplam blog
: 3
: 374
Kayıt tarihi
: 01.09.08