Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '19

 
Kategori
Dünya
 

Ne Olacak

Herkes bundan sonra Suriye´de nelerin olacağını merak edip duruyor. ABD ile Türkiye arasında anlaşma sağlanarak Barış Pınarı operasyonu sonlandırıldığına göre artık kan dökülmeyecek ve Esat ile el sıkılacak demektir.

Sıkılmayacak mı diyorsunuz..

Sıkılacak sıkılmasına ama sıkıldıktan sonra her iki lider bundan sonra büyük fotoğrafta yer almayacağını öngörmekteyim.

ABD ve Rusya işbirliği doğrultusunda yeniden şekillenmekte olan Ortadoğu coğrafyasında Türkiye´nin rolü her zaman olduğu gibi önem arzetmeye devam edecektir mutlaka ama yeni oluşumla yeni iktidarla diye düşünüyorum.

Cumhuriyetin 100´ncü yılına doğru gitmekteyken ülkede siyasal bağlamda yeni bir sayfa açılacağını ve bu yeni sayfa ile Ortadoğu coğrafyasına etki yaratacaktır.

Ortadoğu İslam ülkelerini de uzun dönemde Avrupa Birliği standardına getirilmek istendiğinden dolayı sürekli olarak Türkiye model ülke konumunda olacaktır. Dolayisiyle Türkiye bundan sonra yargı yasama ve yürütme üçgeninde yeniliklere imza atmak zorunda olacaktır. Daha fazla İnsan hakları ve özgürlükler bağlamında gelişmiş ülke olarak Ortadoğu´ya model olacaktır.

Tüm bunları alt alta topladığımızda terör konusunda mutlak çözümün ortaya çıkması gerekmektedir.

Tüm terör örgütlerini ABD\CIA tarafından örgütlendirildiğinden terörün sona erdirilme konusunda da kendilerinin istekleri doğrultusunda son bulacaktır. Dolayisiyle Türkiye´de terörden söz edilmeyecektir bundan sonra ve HDP ülke partisi olma yolunu seçerek siyasi hayatına devam edecektir.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..