Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '15

 
Kategori
Mizah
 

Odunsu hareket platformu 7 Haziran seçim mitingi...

Odunsu hareket platformu 7 Haziran seçim mitingi...
 

-Evet şimdi salona Odunsu Hareket Platformu Tek Genel Başkanı Muharrem Gülalmaz stadyuma girdi sayın seyirciler kendisi halkı selamlıyor. Binlerce Odunsu Platform üyesi tamamı erkek ve onu selamlıyor. Pankartlara bakıyoruz şöyle pankartları okuyalım. 

Romantizm Bitecek, Tribünlere Gidilecek  

Bulaşık Yıkama, Yıkatma. 

Kahrolsun 14 Şubat düzeni, kahrolsun romantizm! 

Erkek Adam Çorap Çıkarmaz, Başbakan Muharrem Gülalmaz!

Kadın Egemen Düzene Son!

Perde takmak için değil pilav pişirtmek için

Oduncular Köye Düşmez Son Kale

Sen Hiç Lokumlu Püskevüt Yedin Mi Vafılcı Kız 

Beni Yıkama Beni Boşa 

-Evet pankartlar bunlardı sayın seyirciler stadyumda 55 bin odun var. Genel Başkan Muharrem Gülalmaz tribünleri selamlıyor. Biliyorsunuz kutsal mekan olarak Oduncular Köyü seçildi. Sayın Muharrem Gülalmaz adaylığını oradan açıkladı. Ne kadar oy alırısınız sorusuna, tüm erkek nüfusu kattı. Bugün Bulaşık Yıkamıyoruz Vakfı Başkanı Abdüllatif Doğuştankalas da burada ikili konuşma yapacak. Büyük coşku var, büyük tezahürat var. Genel Başkan şimdi mikrofona geçti. Her zamanki gibi odun kütüğünün üzerine çıkıp konuşmaya başlayacak... 

Muharrem Gülalmaz: Kardeşlerim! 

Seyirciler: Başbakan Gülalmaz, Başbakan Gülalmaz! 

-Tribünlerden inanılmaz bir çığlık var, meşaleler yanıyor, davullar çalıyor, sesimizi duyurmak çok zor sayın seyirciler. Odunsu Hareket büyük bir miting yapıyor şu an. 

Muharrem Gülalmaz: Odunsu arkadaşlarımızı bir göreyim. Herkes sopasını şöyle bir sallasın. 

Seyirciler: Gülalmaz gelicek, bu düzen bitecek! 

Muharrem Gülalmaz: Bitecek kardeşlerim bitecek elbet. Biz bu partiyi boşuna kurmadık. Biz 14 Şubatta hediye almadı diye terk edilen Hilmican kardeşimiz için varız. 

-Partinin kutsal şehidi Hilmicanın adı okundu stadyum yıkılıyor. Yuhalamalar, küfürler geliyor. Hilmicanın posterleri açıldı şu an sayın seyirciler. 

Muharrem Gülalmaz: Yemek hazır mı diye sorduğunda kafasına teflon tava yiyen Suphi Sözdinler kardeşimizi unutmadık!!!! 

Seyirciler: Unutmadık Başbakanım!!! 

Muharrem Gülalmaz: Maaş kartını eşine kaptırıp, bir günde 3500 liralık alışveriş yapan, batan kardeşimiz Mülayim Hiçyılmaz kardeşimizi unutmadık!!! 

Seyirciler: Odunlar gelecek! Bu düzen bitecek! 

-Tribünler odunlar gelecek, bu düzen bitecek sloganıyla adeta stadyumu inletiyor başkan konuşamıyor şu an. Evet yanlış mı görüyorum. Başkan ağlıyor şu an! Muharrem Gülalmaz şu an ağlıyor yanında başı mumya gibi sarılmış olan yoldaşı Suphi Sözdinler yanına geldi. Bir şeyler konuşuyorlar. Başkanın gözyaşlarını siliyor. Bulaşık Yıkamıyoruz başkanı Abdüllatif bey geldi. Başkana su veriyorlar evet başkan devam ediyor galiba... 

Muharrem Gülalmaz: Bu zulüm, bu ezilmişlik... 

Seyirciler: Bizi kimse ezemez başbakanım! 

Muharrem Gülalmaz: Önceden tribünden eve gelmezdik. Maçlar sahalarda izlenirdi. Şimdi özetini bile izletmiyorlar. Doğru mu! 

Seyirciler: Yuhhhh!!! 

-Odunsu Hareket üyeleri Feminizmi kınıyor, bu yuhalamalar onlar için sayın seyirciler. Başkan sessizlik istiyor elini kaldırdı. 

Muharrem Gülalmaz: Ama bu düzen bitecek! Biz bitireceğiz biz biz bizzz!!! 

-Başkan Gülalmaz için bir alkış tufanı koptu. Tribünler coşuyor. Stadyum yıkıldı yıkılacak o derece bir gürültü bir coşku seli var. 

Muharrem Gülalmaz: Spor programı bile izleyemeyen milyonlar var. 14 Şubatta bir hediye alamadı, evlilik yıldönümünü unuttu, doğum gününü hatırlamadı diye harcanan bitirilen milyonlar var! Bulaşık yıkıyan, bulaşık makinesi muamelesi gören, kredi kartı muamelesi gören milyonlar var! Size bir çorba bile pişiremiyor ama dışarıdan yemek söylemeyi biliyor bunlar. Bunlar kredi kartı lobisinin ekmeğine yağ sürmüyor mu eyyy ReYePe 

-Başkan Gülalmaz her zaman olduğu gibi Romantikler Yükseliyor Partisine yükleniyor. İki parti çok ezeli rakip. Özellikle Süreyya İnceruhlu ve Gülalmaz arasında savaş hiç bitmiyor. Başkan yine İnceruhlu'ya laf giydiriyor. 

Muharrem Gülalmaz: Onların işine böyle geliyor. Onlara hediye alırsan! Romantiklik yaparsan baş tacısın. Yok yapmazsan kapı dışarısın. 

Seyirciler: Odunsu Hareket! Bitmez Bereket! 

-Tribünler Odunsu hareket, bitmez bereket sloganlarıyla şu an inliyor. Başkan yeniden gözyaşlarını silmeye yöneldi. 

Muharrem Gülalmaz: 8 Haziranda bunların ipi çekilecek mi? 

Seyirciler: Çekilecek! 

Muharrem Gülalmaz: Bunların oyunlarına son verilecek mi? 

Seyirciler: Verilecek!!! 

Muharrem Gülalmaz: Söz mü! 

Seyirciler: Söz!!! 

Muharrem Gülalmaz: Söz mü! 

Seyirciler: Söz!!! Başbakan Gülalmaz! 

-Başbakan Gülalmaz sloganları yine atılıyor dile kolay 65 bin odun büyük bir miting. Taraftarlar adeta coşmuş halde partilerini destekliyor. Odunlar havada, keresteler havaya kaldırılmış. Elinde gül tutan şişme cansız manken şu an tribünlerde ateşe veriliyor sayın seyirciler.

Muharrem Gülalmaz: Bizim iktidarımızda her maça bilet bedava verilecek! Derbiler ücretsiz izlenecek! Spor programları iki katına çıkarılacak! Evlilik programlarıymış, güzellik programlarıymış. İzdivaç lobisinin oyunları bozulacak! Bu iktidara hazır mıyız?

Seyirciler: Hazırız!

Muharrem Gülalmaz: Hazır mıyız?

Seyirciler: Hazırız!!!

Muharrem Gülalmaz: Çok teşekkür ediyorum aziz kardeşlerim. Sağ olun var olun.

-Evet sayın seyirciler. Şu an Muharrem Gülalmaz kürsüden iniyor. Elinde bir kereste var onu salladı. Tribünlere gidiyor keresteleri taraftara attı. Ellerini sıkıyor. Fotoğraf çektiriyor beraber. Başkan çok seviliyor şu an korumaları etrafını sardı. Sopacılar Timi onu çok yakından koruyor sayın seyirciler. Muharrem Gülalmaz şu an el sallıyor. taraftarlarına, seçmenlerine. Tribünler bedava olacak dedi. Maç izleyeceğiz dedi. 35 milyon oy alması bekleniyor. Neredeyse erkeklerin tamamından oy alacak gibi duruyor Odunsu Hareket Platformu. Bildiğiniz üzere Odunsu Hareket Platformu bir partiye dönüştü ve Bulaşık Yıkamıyoruz Vakfı, Bekar Erkekler Zulme Uğruyor, Tribünler Bizimdir ve 14 Şubat Yasaklansın gibi toplumsal hareket örgütleri ile birleşti. Milyonlar, Odunsu Hareket'e katılıyor. Bu sene Odunsu Hareket, İşte Bereket sloganıyla seçime girecek. Buradan canlı yayınımızın sonuna geliyoruz. Saat başında yeniden beraber olacağız. Hoşça kalın!

Emre Erden  

Not: Kişi kurum ve adları tamamen uydurmadır. Kimse alınmasın gücenmesin ama şu da var böyle parti kurulsa valla tek başına iktidar olur bir daha hiç kimse indiremez :D İyi pazarlar. 

 
Toplam blog
: 203
: 322
Kayıt tarihi
: 16.11.13
 
 

1991 İskenderun doğumlu. EMU Mütercim Tercümanlık, Amasya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezun..