Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ağustos '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Oğlum açsana teyzeler görsün...

Oğlum açsana teyzeler görsün...
 

"Hadi oğlum utanma göster amcalara, teyzelere pipini" diye başlayan bir çocukluktan sonra erkek cinsi ile ilgili olarak ne gibi bir yorum yapılabileceğini hiç düşündünüz mü?

Ben düşündüm. Bütün erkekleri kendime düşman edeceğimi biliyorum; ama günlerde eğlence haline getirilen uzuvlarının ilerde kendileri için bu kadar önemli olacağını biliyorlar mıydı acaba?

Erkeklere doğuştan beri aşılanan bu uzuv takıntısı cahili, akıllısı, kültürlüsü, kültürsüzü, yaşlısı, genci, yakışıklısı, yakışıksızı bütün erkeklerde mevcut. Buna sebep olan kim derseniz tabi ki de kadınlar. Yani bile bile kendimizi ateşe atmışız.

Şimdi siz düşünün, bir insana doğuştan sergileyeceği tek şeyin o olduğu öğretilmişse bunda suçlu kimdir? Tabi o zamandan itibaren başlar takıntılar ve korkular. Bu organ bu kadar önemli olmasaydı herhalde annem bana göster deyip övünmezdi diye düşünen çocuk bundan sonra ki hayatında sürekli olarak iki bacağının arası için uğraşır. İşte asıl macera burada başlar.

İlkokul çağlarında henüz yeni yeni keşfedilen bu durum ergenlik çağıyla birlikte artık şekillenmeye başlar. Ergenlik çağında artık şeylerini komşu teyzelere gösteremeyen erkekler bu sefer başka gösterecekleri kişiler aramaya başlarlar. Bunun sonucunda bir takım bunalımlar, hüsranlar ve hayal kırıkları yaşanılır. Arkadaşlar arasında yapılan muhabbetler de bu uzuvdan başka şey konuşulmaz. Hatta sırf bunun için annelerinin dikiş kutularındaki metrelerle bilimsel anlamda ölçümler yapmaya çalışırlar. Çünkü bu yaşlarda henüz işlevsellik ön planda olmadığından, büyüklük takıntısı ileri düzeyde yaygındır.

Ergenlik döneminin sonlarına doğru erkekler artık kendilerine güvenmeye ve bu uzuvlarını kullanarak karşı tarafı memnun bir insan yapmaya hazır hale gelirler. İşte onlara çocukluklarından bu yana öğretilen şey burada da devam eder ve yine biz kadınlar tarafından işlevselliğin önemi erkeğe vurgulanır. Bu da erkek ırkına bir kere daha rahat nefes aldırtır ve onlar kendilerine verilen bu uzva büyük de olsa küçük de olsa adeta taparlar. Çünkü bu onların hayattaki tek iktidar sembolleridir.

İşte erkeklerin hala her şeyi yatakta halledeceklerini düşünmelerinin kısa da olsa bir özeti. Kadınları tatmin etmenin yolunun sadece bacaklarının arasında olduğunu sananlara artık bunun bu şekilde olmadığını öğretmekte yine biz kadınlara düşüyor olsa gerek. Yoksa erkek milletinin bu egosunda kurtuluşumuz olamayacak.

Fotoğraf: www.guzelresimler.org

 
Toplam blog
: 61
: 1378
Kayıt tarihi
: 13.07.07
 
 

Sadece yazmayı seviyorum hepsi bu. ..