Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Temmuz '06

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Olay nasıl çözüldü-Cevabı

Bir önceki yazımızdaki olayı hatırlarsınız. Bir hayli güzel yorum oldu. Yorumunu e mail ile gönderen Ömer kardeşimiz en doğru tahmini yapmış. Soyadını belirtmemiş.

Önce banka cüzdanında yazılı hesap sahibinin kimlik bilgileri çıkarıldı. Kişinin Samsunlu olduğu anlaşıldı. Saat 22.00de İstanbuldaki A oteli arandı. Şahsın son bir yıldır bu otelde kaldığı ve 2 gün önce otelden ayrıldığı anlaşıldı.

Otelden bu kişi ile birlikte aynı otelde kalan Çorumlu kişilerin kimlik bilgileri istendi. 4 kişi oldukları 2sinin halen kaldığı ikisinin ise ayrıldığı öğrenildi. Ayrılan kişilerin ad ve soyadları alındı. Saat 01 de Nüfus müdürü uyandırıldı. Bu 2 kişinin nüfus kayıtları alındı. 1 tanesinin olayın geçtiği X ilçesinin Y köyünden olduğu anlaşıldı. Bu şahsın tüm akrabalarının evlerinden şahıs soruldu. Sabah 04.00 de teyzesinin evinde yakalandı. Teyzesinin evine Gece 21. de geldiği elbiselerinin elinin yüzünün temiz olduğu görüldü. Şahıs suçu inkar etti. Doktora sevkedildi. Doktora verilen talimatla şahsın vücudunun ayrıntılı muayenesinde Sol koltuk altında 1 cm2 alanda kurumuş kan lekesi tespit edildi. Kan kalıntısından örnek alındı.

Bunun üzerine şahıs suçunu itiraf etti. Adli tıp raporu kurumuş kanın ölene ait olduğunu doğruladı.

 
Toplam blog
: 45
: 2970
Kayıt tarihi
: 12.06.06
 
 

İstanbul Hukuk 1990 mezunu. Hukukçu. 1997 T.o.d.a.i yüksek lisans başlama yetkinliğine sahip.&n..