Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Temmuz '09

 
Kategori
Blog
 

Ölüdeniz Festivali'nin ardından...

Ölüdeniz Festivali'nin ardından...
 

Hisarönü'ndeki sergim...


Üretimin zevkli süreci ürettiklerinizin binlerce kişi tarafından paylaşılması ile sonuçlanınca insan bundan çok büyük gurur duyuyor. 19 Mayıs’ta Ölüdeniz ’de bir araya gelen Milliyet Blog yazarları olarak Ölüdeniz gezimiz çok güzeldi ama 24 Haziran’da davet edildiğimiz Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali’nin benim açımdan çok daha büyük anlamı vardı.

Festival nedeniyle tanıma şansına eriştiğim çok değerli yazarlar, şairler, müzisyenler, sanatçılarla bir arada olmak, onlarla sohbet etmek harika bir duyguydu.

Kimler yoktu ki Ölüdeniz’de;

Zeynep Oral, Zekai Tunca, Sunay Akın, Sevgi Çekiç, Serhad Raşa, Ramazan Kıvrak, Ömer Karayumak, Nurettin Rençber, Erol Mütercimler, Canan Tan, Bülent Göncü, Behiç Ak, Bayram Salman, Akgün Akova, Ahmet Günday, Ahmet Erarslan ve Mülayim…

Kendi alanlarında haklı üne sahip bu değerli insanlarla bir arada olmamı sağlayan Ölüdeniz Belediye Başkanı Sayın Keramettin Yılmaz’a, Festival Komitesi Başkanı sevgili Ümit Yılmaz’a, Festival sürecinde bizimle çok yakından ilgilenen sevgili Milliyet Blog Yazarımız Coşkun Karabulut’a, Hisarönü Güzelleştirme Derneği (HİSARDER) yetkililerine, çok iyi ağırlandığımız Green Forest ve Nicholas Park tesislerinin yöneticilerine ve çalışanlarına ve Fethiye’nin tanıtımında önemli rol oynayan basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum.

Özellikle Nicholas park Oteli’nde uzun uzun sohbet ettiğimiz Serhad Raşa ve sevgili eşi ile Türk Sanat Müziği’nin ustalarından Zekai Tunca ile insan gelişimi üzerine beyin fırtınası yaptık.

Sergi anı defterimde duygularını dile getiren tüm dostlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. ‘’My Life Story’’ adını taşıyan sergimi her gün sergi sahasına zevkle kuran Belediye görevlisi sevgili Bayram’a da bu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Ölüdeniz’in tanıtımına büyük katkılar sağlayan bu festivalde kültür ve sanatın ötesinde eğlence de boldu. Binlerce yerli ve yabancı katılımcının sergimizi gezmesi ve beğenilerini aktarması bir sanatçı olarak beni çok duygulandırdı.

Sevgili Bülent Göncü’nün de doğum gününü binlerce katılımcı ile birlikte kutlamamız hoş bir sürprizdi. Millyet Blog yazarlarımızdan Renklerdeki Gerçeklik ile İzmir Mavilim’de sergimize katılmakla bize heyacan verdiler.

‘’ Ne ekersen onu biçersin’’ sözüne uygun olarak biz Ölüdeniz’de sevgi çiçekleri tohumları ektik. O çiçek tohumlarının yeşereceğine ve Ölüdeniz’i dünya barışına hizmet eden çiçek bahçesine dönüştüreceğine inanıyoruz.

Milliyet Blog Yazarları’ndan gelen bir buket çiçeği de Green Forest Oteli’ndeki odamızda gördüğümüzde anladık ki, biz Milliyet Blog Yazarları sevginin, paylaşımın ve başarının mimarları olarak daha nice yıllar güzellikler yaşayacağız.

 
Toplam blog
: 54
: 1526
Kayıt tarihi
: 21.06.07
 
 

23.05.1974 İstanbul doğumluyum. Mediha Yener Moda Okulu'ndan stilistlik ve modelistlik sertifikaları..