Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '09

 
Kategori
Futbol
 

Patron Fenerbahçe…

Patron Fenerbahçe…
 

Öncelikle Beşiktaş’ın şampiyonluğunu can-ı gönülden kutlarım. İnşallah önümüzdeki yıl avrupa arenasında da başarılı olurlar, bizde keyifli maçlar izleriz.

Kim ne derse desin Süper ligin patronu Fenerbahçedir. Geçtiğimiz yıllarda da böyleydi bu günde aynı. “Beşiktaş şampiyon oldu. Bu da nereden çıktı.” Diye düşünenlere anlatalım.

Geçtiğimiz hafta boyunca gazetelerin spor sayfalarını dolduran haberlere, yorumlara bakınca bu durum daha çok belirginleşiyor.

Galatasaray cephesi: Son bir gayretle Sıvası yeneceğiz, Trabzonspor’ da Fener’i nasılsa yenecek, bizde dördüncü olacağımız için uzun bir tatil yapıp avrupa ligine öyle katılacağız. Hemde ezeli rakibimiz Fenerbahçeyi sıralamada geçeceğiz.

Trabzon cephesi: Tatile çıkmış Fener’i nasıl olsa yeneriz. Beşiktaş Denizlide bir kazaya uğrarsa şampiyon biziz. Bu düşüncenin ne kadar içlerine işlediğini anlamak için şeref tirübününe bakmak yeterliydi.

Maçlar oynandığında görüldü ki Fenerbahçeyi hafife alanın sonu hüsran. Sahada patron Fenerbahçedir. Saha dışında sanki farklı mı oluyor? Tabii ki hayır. Olumlu veya olumsuz en çok haber, röportaj Fenerbahçe ile ilgili.

Şimdi ligler bitti. Beşiktaş haklı olarak şampiyonluk kutluyor. Dua etsinler de Fenerbahçe hoca veya yıldız bir transfer konusunda ağırdan alsın. Değilse kutlamalarının gündemi yok oluverir. Hatırlanacaktır, Aziz Yıldırım istifa ettim dediğinde şampiyon kulübün kutlamaları gündem dışı oluvermişti.

Bu transfer döneminde de Fenerbahçe kendinden çok söz ettireceğe benziyor.

Kimse kusura bakmasın. Patron Fenerbahçe

Pazar, Mayıs 31, 2009

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..