Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Aralık '19

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Penis Kalınlaştırma

Erkek Dünyasında  Penisin Boyu Kadar Kalınlığı da Önemli 
 
Penisin yeterli kalınlığa sahip olması kişinin cinsel hayatında kendisini daha güvenli kılar. Bunun tam tersi penisin ince ve küçük olması kişide özgüven sorunlarına neden olabilir. Çünkü erkek egosunda penisin  boyu kadar kalınlığı da önemli rol oynuyor. Bu ilişkiyi doğrudan etkilemektedir. Erkek partnerine yetmeyeceğini düşünerek erken boşalma gibi sorunlar yaşayabilir. Erkek olma hissi kadar penisin standart ölçülerde veya üzerinde olması erkeğe özgüven kazandırıyor. 
 
Penis Kalınlaştırma Yolları Nelerdir?
 
Penis kalınlaştırma ameliyatlı ve ameliyatsız olarak iki şekilde yapılmaktadır. Penisi en boy oranını ve kalınlığının dengelenmesi açısında uzatma ve kalınlaştırmayı aynı seansta yapılmalıdır. Penis kalınlaştırma; Penisin boyunun ne kadar uzatılırsa o oranda penis kalınlığı sağlanmalıdır. Penis kalınlaştırma yolları arasında yer alan penis kalınlaştırma, ameliyatları çeşitli nedenlere bağlı olarak gelişimini tam olarak tamamlayamamış kişilerde uygulanır. Üroloji içine giren, erkek penis kalınlaştırma ameliyatları üroloji uzmanı tarafından yapılmalıdır. 
 
Penis kalınlaştırma ameliyatı yaptırmadan önce, hasta muayene edilmelidir. Çünkü penis büyütme ve kalınlaştırma ameliyatı ile birlikte, idrar deliği onarımı, Varikosel, erken boşalma tedavisi eğrilik problemi (peyronie),  aynı ameliyatta düzeltilir. 
 
Penis Kalınlaştırmada Uygulanan En Etkili Cerrahi Girişimler Nelerdir? 
 
Penis kalınlaştırmada uygulanan en etkili cerrahi girişimler şunlardır;
 
Penis kalınlaştırma yolları yağ enjeksiyonu ve hyaluronik asit enjeksiyonu olarak iki ana başlıkta ele alınabilir. Her iki işlem de lokal anestezi altında yapılmaktadır Penis kalınlaştırma ameliyatının kalıcılığı en çok 1 yıldır. Hastanın istemesi halinde işlem tekrar edilebilir.
 
Hyaluronik asit dolgusu: Penis kalınlaştırılma yolları arasından yer alan ve vücutta doğal olarak bulunan hyaluronik asit dolgusu yönteminde ince uçlu iğne ile penis bölgesine enjekte edilir. Bu dolgu maddesi vücutla oldukça uyumludur ve herhangi bir komplikasyon beklenmez. Hastanın cinsel fonksiyonlarında sorun yaşanmaz. Ameliyat sonrası tekrardan  erken boşalma tedavisi  gibi ek bi işlem gerekmez.  İşlemin kalıcılığı 1 yıl sürmektedir.
 
Yağ enjeksiyonu: Bu yöntemde hastanın karın, bel, kalça bölgesindeki yağlar liposuction metoduyla alınır Özel işlemden geçirilerek kanül denen özel uçlu bir iğnelerle penis çevresine eşit dağıtılabilecek bir şekilde penis volümü oluşturulur. Penis kalınlaştırma ameliyatı sonrası, kişinin metabolizmasının çalışma durumuna bağlı olarak, yağların %40’u ile %60’şı arasında bir bölüm eriyerek yok olur. Bu nedenle işlem esnasında fazla yağ enjekte edilir. Oldukça risksiz bir yöntem olup, etkisi 6 ay sürmektedir. 6 ay gibi bir süre sonunda nihai sonuç ortaya çıktığında, penis dolgun ve kalın bir görüntü alacaktır. Hastanın istemesi halinde işlem tekrarlanabilir. 
 
Penis Kalınlaştırmada Kullanılan Doğal Yollar Nelerdir?
 
Piyasada penis kalınlaştıran ve penisin boyunu uzatan haplar kremler ve bitkisel karışımlar satılıyor. Bunları almadan önce sağlık açısından uygunluğu mutlaka araştırılmalıdır. Ayrıca organ kalınlığı, boyu  ve spermatozoon kalitesi için hurma, incir, karpuz, soğan sarımsak ve ıspanak gibi sebze ve meyvelerin penis  boyunu uzatmada etkili olduğu bilinmektedir. 
 
Penis Kalınlaştırma Ameliyatı Ne Kadar Sürer?
 
 Penis kalınlaştırma ameliyatları 1 ila 3 saat arasında sürmektedir. Ameliyatın tekniğine göre hasta ameliyattan 1 ya da 2 gün sonra taburcu edilir. Penis kalınlaştırma ameliyatında hasta günlük yaşantısına devam etmektedir. Hasta 1 ay sonra cinsel hayatına başlayabilmektir.
 
 
Toplam blog
: 4
: 95
Kayıt tarihi
: 12.10.19
 
 

Ankara doğumluyum ve ilköğrenimimi Ted Ankara Koleji'nde yarı burslu olarak yaptım, ortaöğrenimini ..