Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '11

 
Kategori
Futbol
 

Pes doğrusu…

Pes doğrusu…
 

Babaannemin çok söylediği bir cümle vardı. “Bir vardı ezeden, birde çıktı bacadan” Bunu genellikle evde bir çocuğun yaramazlığını bertaraf etmeye çalışırken aynı yaramazlığı diğer çocuğun yaptığında söylerdi.  

Şimdi Sayın Adnan Polat’ın yapmayı planladığı şeyleri okuyunca aklıma rahmetli babaannemin o sözleri geldi.  

Sayın Polat hukukun arkasından dolaşıp Galatasaray’a yeniden başkan olmak istiyormuş.  

Şu peşinen bilinmelidir ki birçok kişi gibi ben de böyle bir şey olursa bir daha bırakın Galatasaray maçını seyretmeyi, yorumlamayı, içinde Galatasaray kelimesi geçen yerde asla bulunmayacağım.  

Basından öğrendiğimize göre “Devrik Başkan” bir üyeye dava açtıracak, mahkemeden tedbir kararı çıkarıp, mali kurulu yenilemeden olağanüstü seçime gidip, aday olacak.  

G.Saray kulislerinde bir süredir başkan Adnan Polat’ın ilginç planı konuşuluyor. İddialara göre, “kulübünü mahkemeye veren başkan” durumuna düşmemek için, kendisine yakın bir kulüp üyesine dava açtırmayı planlayan Polat, mahkeme kararıyla, yönetimden devrildiği mali genel kurulu iptal ettirmeyi hedefliyor.  

Usül hatası yapıldı  

Mali genel kurulda usül hataları yapıldığı iddiasındaki Polat’ın, ibra edilmediği oylamanın, “Evet” ve “Hayır” diyenlerin sayısı yakın olmasına karşın, karışık el kaldırma şeklinde yapılması gibi argümanları kullanacağı belirtiliyor. Polat’ın, bu şekilde mahkemeden tedbir kararı çıkarmaya çalışacağı belirtiliyor.  

İnce taktikler  

Tedbir kararı sonrası yeni mali genel kurul toplanması halinde daha büyük sayıda ibra etmeyen oy çıkacağını hesaplayan Polat’ın buna da önlem aldığı konuşuluyor. Buna göre, Polat, mali kurulu toplamadan seçim kararı alacak ve aday olabilecek.”  

Haber bu. Umarım ben yanlış okudum…  

İzmir 2011-04-03  

 

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..