- Kategori
- Yemek - Mutfak
PIRASALI MİLFÖY SARMA

PIRASALI MİLFÖY SARMA
PIRASALI MİLFÖY SARMA
10 adet milföy hamuru
4 adet pırasa(ince kıyılacak)
150 gr. Keçi peyniri
1 adet avakado ya da taze hindistan cevizi ( rendelenecek)
2 adet yumurta
Tuz, karabiber
HAZIRLANMASI
Milföy hamurlarını tezgaha yan yana yayalım ve her hamuru üç eşit parçaya keselim.
Pırasa, avakado, peynir, yumurtanın bir sarısını ayırıp baharatlarla beraber harmanlayarak hamurların üzerine yayalım ve hamur şeritlerini rulo gibi sarıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklı olarak dizelim.
Hamurların her tarafına ayırdığımız yumurta sarısını sürerek 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirelim.
Afiyet olsun