Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '12

 
Kategori
Siyaset
 

PKK ye teslim mi oluyoruz?

PKK ye teslim mi oluyoruz?
 

Yine saldırı, yine evlatlarımız pisi pisine öldüler. O içi yanan aileleri avutmak için sakın ola ki oğlunuz şehit oldu demeyiniz. Artık inanmıyoruz. Onlar birilerinin yanlı ve yanlış politikalarına meze yapıldılar. Tıpkı onlara saldıran PKK militanları gibi.

Düne kadar birileri bağırıyordu. “PKK dağdan inecek silah bırakacak, barış olacak” Ne oldu? İndiler mi? Tabii ki hayır. İnmeye de hiç niyetleri olmadığını anlamak istemeyen zavallılara bir kez daha anlattılar.

Hem niye insinler ki? Onlar dağdan iner ve teslim olurlar. Tek bir şart var. Siz isteyeceksiniz. İstiyormusunuz? Sakın yalan söylemeyin. İstediğinizi ne geçmiş yıllarda ne de bu gün göstermediniz. Doksanlı yıllarda bir nebze bu isteme iradesini koyan ordu mensuplarını emekli muvazzaf demeden içeri attınız. Onurları ile oynadınız. Sizler demokratsınız ya, sivilsiniz ya, istediğinizi içeri atar, aşağılar, onurunu kırar, yerlebir edebilirsiniz. Siz seçilmiş sivil yönetimlersiniz. Önce PKK ile mücadeleyi üzerine yıktığınız ordunun onurunu kırıcı durumları yarattınız, şimdide teröristin dağdan inmesini bekliyorsunuz.

Oysa konu son derece basittir ve basit olan işlemler yapılmalıdır. Tek iş isteğinizi onların anlayacağı dilden anlatacaksınız.

Bu Oslo’da devleti teröristle pazarlığa oturtarak olmaz. Zaten olmuyorda. Evlatlarımızın baş katilini serbest bırakma politikaları ile hiç olmaz. ABD den istihbarat alıyoruz lafları ile kendi halkınızı kandırmakla da olmaz. Devlet kendi istihbaratını ancak kendi yapmalıdır. Siz onu bile ABD ye devrettinizse temelli teslim oldunuz demektir. Bu işler boş dağları bombalamakla falan da asla olmaz. Hele hele ABD den habersiz bir adım bile atamıyorsanız hiç zahmet buyurmayınız.

Hep olmazları anlattık. Şimdide olurları anlatalım. Öncelikle şu haçlı ordularının bir parçası olmaktan vazgeçelim. Bir yandan Müslümanlığı kimseye bırakmazken diğer yandan haçlı ordularının parçası olmak en azından şimdiki iktidara hiç yakışmıyor. İkinci konu çok daha basit. İsrail’i örnek alalım. Şehit edilen bir askerimizin karşılığında bütün PKK militanlarını öldürelim. Adamlar karşımızda. Vatansever bir komutana yetki ve emri verin. Bakalım bir hafta sonra dünyada PKK diye bir şey kalıyor mu. Yok biz o insanları hemen öldürmeyelim diyorsanız efendileri olan ABD ne söyleyin kendi yok etsin. Değilse biz yapalım. Masrafları da efendilerine fatura ederiz.

Yok “biz ABD ye göbeğimizden bağlıyız, yapamayız”, diyorsanız derhal gidin ve  yapabilecek olanlar gelsin. Değilse Türk veya Kürt ölen evlatlarımızın faturası bir gün mutlaka size çıkacaktır.

İzmir 2012-06-19

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..