Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '18

 
Kategori
Kültür Turizmi
 

Rus Kızları, Sevişmeden Evlenmez, Evlilik İçin Tutturmaz, Kolay Aşık Olur, Zor Vazgeçerler

Rus Kızları, Sevişmeden Evlenmez, Evlilik İçin Tutturmaz, Kolay Aşık Olur, Zor Vazgeçerler
 

 "Türkiye'de tatil deyince Rus turistlerin aklına neresi geliyor? Ve de “Marmaris, 2018 turizminden ne bekliyor?” diye sormak istedik. İlgililerin hepsi meşgul olmalıydı ki, cevap alamadık.

   2018 sezonu için umutla konuşan  Ali Kırlı şunları söyledi:  “2018 yılında bir önceki yıla göre yüzde 31 artış beklemekteyiz. Bu yıl 2015 yılı sayılarını yakalama düşüncesindeyiz, şuan veriler de onu işaret ediyor. Bölgemizde yaklaşık 1 buçuk milyon turisti ağırlayacağız, bunun büyük bir kısmını da Marmaris’i de içine alıyor.”       

 YÜZDE İTİBARİYLE: Ankara Üniversitesinde tez konusu oldu: (Darısı, Marmaris’in başına)“ Ruslar en çok neden Antalya’ya gelirler?” “Sosyal statüleri nasıl?”  “Antalya’ya uyum dereceleri nedir?”  “Uyum sorunları var mıdır? Şeklinde. Yanıtlar enteresan ve düşündürücü. Buna göre katılımcıların, Rusya’dan daha iyi gelir sağladıklarının oranı % 65…

 Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, yakın çekim     

       114 Rus ile yüz yüze konuşulmuş. Rusların % 55’i bekar, % 38’i evli. Evlilerin % 84’ü Antalya’da eşiyle birlikte yaşıyor. % 16’tısı eşinden ayrı. Eşiyle birlikte yaşayan katılımcıların % 64’ün eşi Türk. % 25’ nin de Rus. Yüzde 81’i de uyum sağlamış vaziyette.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yakın çekim                          SLAV IRKININ YANSIMASI İŞTE BÖYLE. ( üstte ve altta)    

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yakın çekim    

        RUS KIZLARI VE EVLİLİK: Marmaris’te topluca kaldıkları yerlerde sormuştuk Rus kızlarına.  “Rus kızları, evlenmek için de geliyor Türkiye’ye. Türk ve Rus kızı arasında fark yok şeklnde ifade edilmişti. Rus kızları, sizin için çocuk yapıyor, çocuk bakıyor, yemek yapıyor ve  Türkçe öğreniyorlar. Ama, sizi değiştirmeğe çalışmıyor.” Diye  eklemişlerdi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve yakın çekim

        RUS GENÇLERİ: Rus kızları, sevişmeden evlenmez. Evlenmiş olmak için de evlenmez. Ne zaman evleneceğim diye de tutturmaz. Rus kızları kolay aşık olur, zor vazgeçerler. Giyinmeyi de pek bilmezler.

       Edindiğimiz bilgilere göre Türkiye’de tatilciler en çok Bodrum’u aradı. Bodrum’u, Antalya ve Alanya takip etti. Rusya’dan yapılan aramalarda ise en üst sırada Kemer ve Marmaris yer aldı.

      Marmaris Belediye Başkanı  Ali Acarın dilinden düşürmediği “  “Aktif Tatil Merkezi” Marmaris’e  bu yıl Ruslar göz dikti.

       Buna göre katılımcıların, Rusya’dan daha iyi gelir sağladıklarının oranı % 65. 114 Rus ile yüz yüze konuşulmuş. Rusların % 55’i bekar, % 38’i evli. Evlilerin % 84’ü Antalya’da eşiyle birlikte yaşıyor. % 16’tısı eşinden ayrı. Eşiyle birlikte yaşayan katılımcıların % 64’ün eşi Türk. % 25’ nin de Rus. Yüzde 81’i de uyum sağlamış vaziyette.

       Son duruma göre, Antalya’dan Marmaris’e doğru Rus turizminde de bir kayma var. Yetkililer böyle söylüyor.

       Tatil aşkı ile sevdalarını daima birbirine karıştıran Rus turistler, yavaş yavaş Marmaris’e doğru kayıyorlar mı diye aklımıza türlü şeyler geldi. Neden geldi? Belki de dedik başkan ve yardımcısı konumundaki Yazı İşleri Müdürünün, Sedat Kirt’in SOÇİ limanını birebir ziyaret ettikleri, turistlerle birebir muhatap olduklarını ve onları tesir altında  bıraktıklarını  bile  düşündük Neden olmasın.  Sedat Kirt’in İngilizcesi, bir kere dünyaya bedel. Eh, Başkanları deseniz, zaten “sessizdir, baş verir sır vermez, sıcakkanlılığını daima içinde tutar,  dışa  nedense belli de etmez. ama, bu hasletini daima içinde gizli tutar, orası  da apayrı bir muammadır zaten.

       MAVİ VE YEŞİL “Aşkın gündüzü yıl kadar uzun, gecesi de Ay kadar parlak” olan Ruslar, Marmaris’i temelli mesken tutarlarsa, Marmaris turizmi işte o zaman kurtulur. Marmaris’i  daima “Aktif Tatil Merkezi” olarak kafalara kazımada  başarılı  Başkan Ali Acar, bence bu sözcüğü rozet yaptırmalı, Yazı İşleri Müdürü Sedat Kirt’i de yanına alıp, Rusların Soçi Plajında bir gözüküvermeleri gerekir. Bu iki  yakışıklının elinde, eminiz ki  rozet kalmayacağı gibi. Rus kızları, Marmaris’e taşınacaktır. Niye  yapmazlar ki? Biz mi akıl verelim?Şaka maka, Marmaris turizmi hızlı yükseliyor. Burada mavi ve yeşil birleştirilmiş vaziyette.

       Turist gelenlerin çoğu, geri dönmeyerek Marmaris’te yerleşti. Önemli günlerde ailecek toplanıp müzikal faaliyetlerde bulunuyorlar.

       Dünyanın incisi Marmaris hızla gelişiyor. Nerede ise tüm temel alt yapı hizmetleri tamamlandığı için artık; estetik ve yenileme gündemde. O da olacak ileriki günlerde elbet.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

SERESERPE YAŞAMLARI VARDIR RUS KIZLARININ.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, okyanus, açık hava ve su

BU FOTOĞRAF, MARMARİSTE ÇEKİLDİ. HER TÜRLÜ IRKI SİNESİNDE BARINDIRAN MARMARİS, KENDİSİNİ YENİLEDİ

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

HEM TATİL, HEM EĞLENCEYİ  BİRBİRİNE KATAN KIZLARIN GÜZELLİĞİ, SLAV IRKINDAN OLMASI

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, çizgiler ve açık hava

MARMARİS PALMİYELİ YOL ÜZERİNNDEKİ  LİDYA'NIN ÇİMENLERİNDEN BİR ENSTANTANE. TATYANA MEĞER MODİSTMİŞ.  ÇEKİM SONRASI BİZDEN PARA İSTEDİ. ELLE DERGİSİ MANKENLERİNDE DE ÖYLE OLMUŞTU.   AVUÇLARINI UZATMIŞLARDI. DA, ŞOKE OLMUŞTUK.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar

BU RESMİ, OTEL KİLİMCİ  OTELDEKİ  FOTOĞRAFÇIDAN ÖDÜNÇ ALDIK. ZATEN KENDİSİ DE TURİSTİ SIRTLAMIŞ GÖTÜRÜYORDU.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlar

RUS TURİSTLER, TÜRK HAMAMCILIĞINA SOYUNMUŞLAR.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

RUS KIZLARIN İÇKİYE PEK TAHAMMÜLLERİ YOK.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

ÖZEL ÇEKİM... MEMLEKETİNDE MANKENMİŞ. TÜRKİYEDE DÜŞÜNMÜYORMUŞ.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, açık hava ve yakın çekim

GÖRENLER REVÜ KIZLARI SANIR. DEĞİL. BİR FİLM EKİBİ ÇALIŞMA YAPIYORDU, BİZ DE ARAYA GİRİP YARARLANDIK.. MARMARİS NE KADAR ÇOKLIKLA FİLME ALINIRSA, NAMI O KADAR ARTIYOR.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

RUS VE DİĞER ÜLKELERİN GELİNLERİ, MARMARİSTE YERLEŞMİŞ. ARALARINDA ORKESTRA KURMUŞLAR.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, açık hava ve su

MARMARİS. GECESİ AYRI, GÜNDÜZÜ AYRI BİR ZEVK KENTİ.  AKŞAMLAR SUYA DÜŞENDE, BİNBİR ROMANTİZMİN YAŞANDIĞI KENT BURASI.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, açık hava

DAHA BİZ, "POZ VERDİRME" PEŞİNDEYKEN, ONLAR VERECEKLERİ POZLA  KARŞIMIZDA DİKİLDİLER. BİZ DE DAHA FAZLA ÜSTELEMEDİK VE ONLARIN DEDİĞİ OLDU. BU KIZLAR MEĞERSE,  RUSYADA BİRER BALERİNMİŞ.  

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

TURİST OLARAK GELEN RUS DANÇILARI, HEM TATİL YAPIYORLART, HEM DE ,  PARA KAZANIYORLAR.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar

KARIŞIK MİLLETLERİN MÜZİSYENLERİ MARMARİSE BAYILIYORLAR.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi

SAHİL KENARINDA, BETON YOLDAKİ BİR YÜRÜYÜŞ ANINDAKİ TURİSTLER.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, takım elbise

BAŞKAN ALİ ACAR BİR TURİSTLE BİRLİKTE. ORTADAKİ  DE MARMARİS BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, çim, açık hava ve doğa

TATYANA. UZANIVERMİŞ YATIYOR.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ALİ ACARIN MAKAMINDA  MARMARİSLİ  TURİSTLER. EVLER BARKLAR MARMAR,İSTE. KOCALARI DA TÜRK.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, okyanus, açık hava, doğa ve su

O SICAKLARDA DENİZİN SICAKLIĞI BİLE BIKTIRABİLİYOR. AMA BUNLARDA HİÇ BIKKIN HAL YOK. YAHUT BİZE ÖYLE GELİYOR. PEKİ SİZİN FİKRİNİZ NE?

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..