Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '12

 
Kategori
Futbol
 

S.A.B depremi!

S.A.B depremi!
 

futbol


Türkiye Kupası karşılaşmaları bugün sona erdi. Ülkemizin önde gelen takımlarının lig dışındaki tek hedefi Türkiye Kupasıydı. Bu düşüncede büyük takımların Türkiye Kupasını daha çok önemseyecekleri düşünülüyordu.

İlk olarak Galatasaray ,Sivasspor'u kendi evinde ağırladı. Ligde fırtına gibi esen G.Saray Sivasspor önünde etkili olamadı ve Sivas hem futbol üstünlüğü hem de skor üstünlüğü ile Galatasaray'ı elemeyi başardı. Adeta Anadolunun bağrında olan bir takımın ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.

İkinci olarak Trabzon deplasmanda inişli çıkışlı bir form grafiğine sahip olan Antalyaspor'a konuk oldu. Maç esnasında ara ara etkili olsa da doğru işler yapan bir Antalyaspor vardı. Bu sefer Akdeniz'den ses yükseldi. Trabzon elendi.

Son olarak Beşiktaş,deplasmanda Boluspor'a konuk oldu. İyi futbol oynanmadı sahada belki zemin müsade etmedi. Ancak Bolu Beşiktaş'ı elemeyi başardı ve adını bir üst tura yazdırdı.

Elenen büyük takımların yaptığı yatırıma,bütçelerine,sportif başarılarına,kadro kalitesine bakıldığı zaman ne Sivas ne Antalya ne de Bolu başa çıkabilir. Ancakbu futbol. Rakibinizden daha çok istemeli,mücadele etmelisiniz. Sanırım futbolun güzel yanı da bu olmalı. Artık hemen hemen her takım denk güçte. Tebrik etmek lazım.

 

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..