Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '14

 
Kategori
Deneme
 

Sağduyulu vatandaşın bakışları altında can çekişiyor…

Sağduyulu vatandaşın bakışları altında can çekişiyor…
 

Dağlar ve sınırlar ötesinde ülkemize kin nefretin yolunu açan, kıvılcım dansı ederek ateşe verenler, zindan gibi karanlık gözleri ile dünya ya bakanlar, buna hayır diyen sağduyulu insanların bakışı ile ortadan ikiye çatlayarak iyice kudurdular.

 

Karanlık göze ve gönüle sahip olanların zindan sözlerine hapis olanların suratına, idam sehpasını kuran ellerini kırarak, sağduyulu duruşu ile dağlardan şehirlere inmeden gönüllerinden vurdular.

 

Bakmayın böylesine kinlerine, istedikleri olmadığı için deli danalar gibi saldırıyorlar. Onursuzluğun lağım çukuruna düştüler, ondan bakışları sözleri leş gibi kokuyor. Zaten en mal oldukları meydana çıktı beyinlerindeki kin nefret açığa çıktı ondan böylesine ihanet senaryolarının, içinde boğuluyorlar.

 

Gayeleri bir tas çorba ile karnını doyuramayan insanların hakkına sahip çıkmak değil, kendi çıkarları için masum insanların üzerinde ülkemizi savaşa meydanlarına çekmek. Amerika havadan İşid’i vurdum diyor, İşid hala ilerliyor, sen kimi kandırıyorsun! Sen hala İkiyüzlü oynamaya sen devam et Amerika, ne mal olduğunu bilmeyen kalmadı.

 

Türk Bayrağı, belediye otobüsleri, özel araçlar, banka ATM’leri, alışveriş merkezlerinim sahibi midir İşid veya bu alışveriş merkezleri İşide’mi çalışıyor da yakılıyor yıkılıyor? İşid teröristleri okullarda mıdır ki okullar yakılıyor? Belediye otobüslerinin sahibi midir İşid? Belediye otobüsleri yakılıyor? İhaneti kalleşçe yüreğinde taşıyanlar sağduyulu vatandaşın bakışları altında can çekişiyor…

Mehmet Aluç

 
Toplam blog
: 959
: 197
Kayıt tarihi
: 04.06.13
 
 

Ben Mehmet Aluç 1962 Malatya Doğumlu. Ortaokul mezunuyum. Çocukluğumda okuma hevesim Tarkan çizgi..