Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '15

 
Kategori
Deneme
 

SAHİCİ Mİ, YOKSE DOLDURMA MI?

SAHİCİ Mİ, YOKSE DOLDURMA MI?
 

görsel netten alıntı


SAHİCİMİ, YOKSA DOLDURMA MI?

Anılarımın içinde unutamadığım en ilginci Sahici mi, yoksa doldurma mı,  anısı. Ah o Üniversite yılları ne güzel günlerdi, ama değerini bilemedik o yılların. Yokluk içinde çalışarak okuma, koşuşturmaca, sınav stresleri, arkadaş seçme sıkıntısı vs. Yine de güzel yıllardı, o yıllara inmek için neler verirdim neler.

 Üniversitede okurken Saide isminde çok yakın bir arkadaşım vardı, her şeyimizi onunla paylaşırdım. Çok güzel uzun boylu dolgun göğüslü, beline kadar uzanan siyah saçlı, simsiyah kocaman gözlü balıketinde bir kızdı. Sınıfımızda Süha isimli bir öğrenci vardı, çapkın herkese laf atan itici bir tipti. Her gün Saide’nin yanına gelip göğüslerini göstererek: “sahici mi yoksa doldurma mı?” Diye sorar yanıt alamayınca çeker gidermiş. Bir gün Saide’nin canına tak etmiş ve : “Hayır doldurma” Deyince, çapkın Süha :”Ah seni çıplak halinle hamamda bir görsem diye cevaplamış.” Saide: “olur yarın sizin eve gidelim banyonuzda göğüslerimin sahici olup olmadığını gör, yarın seni Üniversitenin arka koruluğunda beklerim.”  Demiş ve 3 tane ağabeysine durumu bildirmiş, bir plan kurmuşlar.

Ertesi günü Saide ağabeyiler ile birlikte üniversitenin arkasındaki koruda beklemiş, çapkın arkadaşı gelip yanına yaklaşınca, abileri saklandığı yerden çıkıp Süha’nın ağzını burnunu dağıtmışlar o günden sonra çapkın arkadaş bir daha hiç kimseye sarkıntılık etmemiş.

 

Göğüsler kadınların dişiliklerini gösteren organlarıdır. Kadınların büyük bir bölümü,  büyük göğüslere sahip olmak isterler. Küçük göğüslü kadınlar türlü yöntemlere başvurarak göğüslerini büyütürler, kimileri silikon taktırır, kimileri sutyenlerin içini doldurur ve daha büyük göğüslü görünür.

 

Bir gün deniz kenarında plajda yüzenleri izliyordum, genç bir delikanlı, dolgun göğüslü bir bayanla birlikte denize girdiler, fazla uzaklaşmadılar, boylarını geçmeyen bir kısımda yüzüyorlardı. Ara sıra birbirlerine su atıyor, öpüşüyorlardı. Bir ara bayanın mayosunun göğüs kısmından naylon çoraplar, suların etkisi ile çıkmaya başladı, bayan çok utandı, hemen denizden çıktı, o dolgun göğüslü bayanın göğüsleri dümdüz olmuştu, hemen havlusuna sarılıp oradan uzaklaştı. Meğer zavallı mayosunun içindeki sutyeni naylon çoraplarla doldurmuş, göğüsleri büyük görünsün diye ve çoraplar denizin akıntısında yüzerken kıyıya vurdular, etraftan kahkahalar yükseldi.

 

Güzellik adına Allah’ın yarattığı organlarımızla oynamak doğru değildir.  Bir hastalık o organa musallat olduğunda dünyamız yıkılır, Hasta hane, Hasta hane dolaşıp çare aramaya başlarız. Vücut yapımız nasılsa, o yapıyı en iyi şekilde koruyup bakmak gerek. Güzellik dolgun göğüslerde değil, kişinin ruhunda, davranışlarında, ilişkilerinde olmalı.  Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

 

NAHİDE ÇELEBİ

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..