Sarah Ferguson gizlice çocuk yurtlarını çekti.. / Haber / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '08

 
Kategori
Haber
 

Sarah Ferguson gizlice çocuk yurtlarını çekti..

Sarah Ferguson gizlice çocuk yurtlarını çekti..
 

York Düşesi Sarah Ferguson, İngiliz ITN televizyonun da yayınlanacak "ITN's Tonight" programı için, gizlice Türkiye'ye gelir, kılık değiştirerek engelli çocukların kaldığı devlet yurtlarına girer. Gizli kamera ile yurtlarda ki durumu kaydeder. Yurtlarda edindiği izlenimleri, çocukların maruz kaldığı kötü davranışları ve yurtların bakımsız halini ekranlara yansıtacağı öğrenilir. Program 6 Kasım'da ekranlara gelecek.

Bu ne cüret, bu ne kendini bilmezlik bu ne saygısızlıktır !

Çocuk yuvaları ve huzurevleri eskiye oranla çok iyi durumda. Buna bizzat şahidim. Elbette ki yapılacak daha çok şey var. Geçmişten kaynaklanan tüm ihmal ve kusurların günah keçisi olarak bu gün iktidarda olanlara fatura kesmek yanlış. Bu hükümet ile ilgili görüş ve düşüncelerim aşikârdır. Ama yapılanları da görmezlikten gelmek bana göre doğru değil. Bu arada tepkim, yabancıların gelip görüntülemesine. İçler acısı durumda olan kurumların var olduğunu yok saymamdan değil.

Yetkililerin bu konuya el atması gerektiğini düşünüyorum. Madam gelir teröristlerle sohbet eder, Düşes gelir gizli çekim yapar , diğeri gelir varoşları gezer .. Yahu biz sirk maymunu muyuz?
Gece Yarısı Expresi'nin yankılarını yıllarca silemedik. Adamlar bas bas bağırıyor "Sizden nefret ediyoruz." diye...Her fırsatta da bunu dile getiriyorlar. Almanya'da insanlarımızı yakıyorlar, soykırım yaptınız diye yargısız infaz yapıyorlar , kendileri ölüm cezasını şartlı kaldırırken bize "Apo'yu" asmayın diyorlar biz de halâ bizi AB'ye alın diye yaltaklanıyoruz..

Neyse, konumuz Sarah Ferguson.. Yetkililer göreve !
 
Toplam blog
: 347
: 1365
Kayıt tarihi
: 31.10.07
 
 

İstanbul 25 Temmuz : /… İşletme tahsil ettim. Özel ilgi alanım olduğu için 2 yıl Psikoloji okudum..