Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '07

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

Sarımsaklı yoğurtlu kabak

Sarımsaklı yoğurtlu kabak
 

Malzemeler:
4 orta büyüklükte kabak
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 kase yoğurt
2 diş sarmısak
Dereotu
Kabaklar rendelenir, tencereye alınır. Kabaklar, saldıkları suyu çekene kadar pişirilir. Sıvı yağ ilave edilip sotelenir.
İki diş sarımsak ezilir yoğurta ilave edilir.
Kabak bir kaseye boşaltılır. Üzerine yoğurt dökülür. Dereotu ile süslenir.
Bana göre; sıcak yaz günlerine veda ettiğimiz şu günlerde serinletici bir lezzet.
Afiyet olsun.
 
Toplam blog
: 78
: 2343
Kayıt tarihi
: 11.08.07
 
 

Unlarla uğraşmayı seviyorum; unutturuyor bana üzüldüğüm şeyleri. Mutfak aşkımın en kötü tarafı, işim..